Конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців

06.10.17, 14:00

Регіональний сервісний центр МВС в Кіровоградській області повідомляє, що 04 жовтня 2017 року оголошено про прийом на вакантні посади провідних консультантів — адміністраторів ТСЦ № 3542, 3543, 3544, РСЦ МВС в Кіровоградській області.

Вимоги до кандидата: 1. Вища освіта не нижче ступеня бакалавра 2. Вільне володіння державною мовою 3. Вільне володіння ПК, вміння користуватись оргтехнікою, знання програм Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) 4. Особисті якості: вміння працювати з інформацією, вміння працювати в команді, здатність приймати зміни та змінюватися, відповідальність, уважність до деталей, ініціативність, стресостійкість, орієнтація на обслуговування, клієнтоорієнтованість, комунікабельність. 5. Знання законодавства України: Конституції України, законів України, указів Президента України, постанов Верховної Ради України, постанов і розпоряджень Кабінету Міністрів України, розпорядчих документів МВС України, інших нормативно-правових актів, інструктивних і методичних документів, що регулюють діяльність системи сервісних центрів МВС.

Повний список можна знайти за посиланням

Основні посадові обов’язки:
1. Надання адміністративних послуг у межах компетенції територіального сервісного центру МВС. 2. Здійснення прийому та оформлення документів на видачу (обмін) посвідчень водія, прийняття іспитів кандидатів у водії транспортних засобів. Ведення відповідних обліків та документації. 3. Засвідчення оформлених та укладених в територіальному сервісному центрі МВС договорів купівлі-продажу, на підставі яких здійснюється набуття права власності на транспортні засоби. 4. Проведення державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку транспортних засобів. Ведення відповідних обліків та документації. 5. Здійснення видачі свідоцтв про допуск транспортних засобів до перевезення визначених небезпечних вантажів відповідно до законодавства. 6. Ведення обліку суб’єктів підприємницької діяльності, які проводять діяльність з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів. 7. Здійснення контролю діяльності організацій з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів. 8. Надання консультацій громадянам з питань реєстраційно-екзаменаційної роботи.

Проведення відбору складається з 2 етапів:
1. прийом документів і співбесіда з сектором персоналу та зв’язків з громадськістю РСЦ МВС; 2. проведення групової співбесіди. Прийом документів: Документи подаються кандидатами особисто до сектору персоналу та зв’язків з громадськістю РСЦ МВС в Кіровоградській області, який знаходиться за адресою м. Кропивницький, вул. Ю. Бутусова, 22, 2 поверх, каб. № 211.

Строк подачі документів до 18.10.2017 року, в будні дні з 9.00 до 17.00 години.

Перелік документів, необхідних для участі у відборі: 1. копію паспорта громадянина України та пред’явити оригінал; 2. копію трудової книжки; 3. копію військового квитка; 4. копію (копії) документа (документів) про освіту з додатками; 5. згода на обробку персональних даних (бланк видається під час прийому документів); додатково можуть бути подані: 1. резюме у довільній формі з фото; 2. мотиваційний лист про бажання працювати на обраній посаді, написаний кандидатом; 3. рекомендаційні листи за наявності (характеристики) з попередніх місць роботи або навчання; 4. для учасників Програми ознайомлення з роботою СЦ МВС – наявність сертифікату.

Контактна інформація: Трофимович Інна Андріївна завідувачка сектору персоналу та зв’язків з громадськістю РСЦ МВС
тел: (0522)35-75-67, ел. пошта: info_kvg@hsc.gov.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!