Оплачувати навчання частинами можуть студенти кропивницьких ВУЗів

12.10.17, 16:00

Три кропивницькі виші - Центральноукраїнський національний технічний університет (ЦНТУ), Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В.Винниченка та ВСП НАУ «Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету» приєднались до сервісу «Миттєва розстрочка» ПриватБанку. Тепер можна не перейматись, де взяти кошти на навчання. Отримувати знання можна вже сьогодні, а оплачувати - частинами, в перебігу обраного часу.

Які батьки не мріють дати своїм чадам достойну освіту? Переглядаючи рейтинги ВУЗів, починаєш розуміти, що, чим вищий рейтинг учбового закладу чи спеціальності, тим більшу суму слід викласти з гаманця за навчання. Та і не дивно, адже так було завжди, відколи світ і сонце - якість послуг та їх затребуваність впливають і на ціну. Такий закон ринку.

Програма ПриватБанку «Миттєва розстрочка» дозволяє батькам майбутніх фахівців оплачувати навчання частинами, з можливістю вибору їх кількості, на які буде розбита загальна сума за навчання, та з мінімальною відсотковою ставкою лише 2,9% щомісяця. Оформити послугу можна у будь-якому відділенні ПриватБанку, через термінал самообслуговування. Договором при цьому стає чек, який отримали у терміналі.

«Скористатись послугою «Миттєва розстрочка» може будь-хто із батьків, - розповідає Олена Стоян, керівник Напрямку «Еквайринг» Кіровоградської філії ПриватБанку. - Як і всі сервіси ПриватБанку, «Миттєва розстрочка» не потребує ні додаткового часу, а ні коштів на її оформлення. Достатньо мати картку ПриватБанку, все інше за Вас зробить банк, навіть щомісяця буде нагадувати про необхідність вчасної оплати. Крім того, таку виплату зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку. А щоб дізнатися про доступну суму на оплату навчання, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом Сhast».

На сьогоднішній день послугу «Миттєва розстрочка» можна оформити у більше 3200 торгівельних та закладів надання послуг Кіровоградщини, де для здійснення оплати встановлені термінали ПриватБанку. «Оплату частинами» пропонують більше 400 закладів регіону - від магазинів продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і туристичних фірм. З кожним місяцем кількість закладів, які пропонують розрахуватись по чеку частинами, постійно зростає, а це означає, що незабаром придбати практично будь-який товар чи послугу можна буде з розстрочкою платежу. Адже користуватись покупкою можна вже сьогодні, а її повну вартість поступово оплачувати частинами.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!