Чим порадувати захисників України: вибираємо подарунки на OLX

13.10.17, 10:00

День захисника України — свято нове і сучасне, тому й підійти до нього варто зі свіжим поглядом. OLX пропонує добірку оригінальних подарунків, якими можна потішити своїх захисників. Головні «винуватці» торжества — військовослужбовці, здебільшого — чоловіки. Як відомо, вони в будь-якому віці залишаються трохи дітьми. Незалежно від смаків та вподобань, прекрасним подарунком стане квадрокоптер. У продажу є компактні моделі вартістю від 500 грн.

Більш консервативному чоловікові краще подарувати «солідний» подарунок — наприклад, ексклюзивне handmade-портмоне. Безліч майстрів на OLX пропонують готові оригінальні аксесуари або пропонують послуги з їх виготовлення. Залежно від складності таке замовлення обійдеться від 200 до 1 000 грн.

Гідним подарунком стане наручний годинник чи фітнес-браслет, що синхронізується з іншими гаджетами. Особливо приємно, коли такі девайси обходяться на кілька тисяч дешевше, ніж у магазині — як, наприклад, цей спортивний смарт-годинник Samsung Gear S2. При цьому покупка абсолютно безпечна і не несе ризиків, адже продавець пропонує оформити угоду через «OLX доставку».

Доречним подарунком у цей день стануть товари для хобі. Наприклад, більшість чоловіків високо оцінять снасті для риболовлі, аксесуари й такі цікаві речі, як водостійкий довідник рибалки.

Не слід недооцінювати «класику»: навіть звичні шкарпетки можуть стати оригінальним подарунком, головне — яскраво подати. Пара шкарпеток — це дійсно банально, але що, якщо їх буде цілий букет? А як щодо незвичайних японських шкарпеток-табі, та ще й з мужнім малюнком?

Багато чоловіків трепетно ставляться до своїх автомобілів. У цьому випадку більш ніж доречним буде придбати своєму захисникові набір інструментів. Тут правило просте: чим більший набір — тим краще. Такий подарунок у красивій і практичній упаковці на OLX цілком реально знайти за ціною близько 500 грн.

Варто пам'ятати, що 14 жовтня також — День українського козацтва, й багато сучасних захисників вподобають подарунки, пов'язані з цією темою. Традиційну козацьку шапку до свята можна знайти на OLX всього за 100 грн. Жупан обійдеться дорожче — від 800 до 1 500 грн. А поціновувачам унікальних речей будуть актуальні оголошення про продаж справжніх антикварних козацьких шабель XVIII століття. Вартість такої зброї може скласти до 100 тисяч гривень.

Але не тільки чоловіки захищають Україну. Жінкам-захисницям можна замовити косметику (в тому числі й домашнього виготовлення), вишиванку чи оригінальні handmade-прикраси в етнічному стилі. Наприклад, ось такий набір з українською вишивкою.

Довідка OLX — сервіс оголошень №1 в Україні. Українська база майданчики налічує понад 11,5 млн оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 3 млн нових пропозицій. Кожну секунду на сервісі публікується 2 нових оголошення. За даними компанії Gemius, ресурс входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців (fusion-панель, червень 2017 р.). Кожен другий інтернет-користувач з України відвідує сервіс мінімум один раз на місяць.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!