​«По-богатому»: Аваков є власником коштовних колекцій картин, монет, книг, марок, ікон та вина.

11.11.17, 18:00

Міністр Аваков є власником коштовних колекцій картин, монет, книг, марок, ікон та вина. Ще міністр внутрішніх справ з дружиною задекларували сім дорогих годинників та роботу Пабло Пікассо.

Про це свідчить декларація посадовця, опублікована на сайті declarations.com.ua. До речі, син у декларації не вказаний. Все майно реєструють Арсен Аваков з дружиною. Нерухомості у Києві, згідно декларації, міністр внутрішніх справ не має. Декларує номер у столичному готелі, три квартири у Харкові, одна з яких площею 657 квадратних метрів, та дві земельні ділянки.

Декларація ж Арсена Борисовича наповнена іншим: у ній кілька десятків коштовних картин, давніх ікон, а колекційні вина у фінансовому звіті становлять кілька сторінок. З особливою повагою подружжя ставиться до годинників: їх задекларовано сім, з них чотири – антикварних. Марки сучасних – Rolex, ConstantinVacheron, JaegerLeCountre, Chanel.

Також Аваков з дружиною є власниками колекції з понад 2000 золотих монет України, Росії та Австро-Угорщини від другого століття до нашої ери, зібрання коштовних грошових знаків Європи та Америки 18-21 століття та сувенірних монет, випущених Нацбанком.

Але і це не все. Ще Арсен Борисович колекціонує холодну зброю 19-20 століття, книги (в декларації є бібліотека на 8000 видань), марки, вінілові платівки та навіть етикетки вина. Дружина Арсена Борисовича Інна з цікавого має чотири шуби та чорний діамант чотири карати.

Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!