​Екс-міліціонер, призначений керівником департаменту архітектурної інспекції, пішов у відставку

18.11.17, 14:00

Павло Панасюк, призначений у вересні керівником Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції Донеччини, звільнився за згодою сторін. Про це у фейсбуці повідомив журналіст Олександр Бєлінський, оприлюднивши відповідну заяву Панасюка.

Довгий час Павло Панасюк керував управлінням МВС у Горлівці. На початку 2014 року очолив міліцію Дзержинська (нині Торецьк Донецької обл.), який після цього був окупований проросійськими бойовиками. Після звільнення міста Панасюк пішов на пенсію.

Журналісти при цьому згадали, що Павло Панасюк був причетний до роботи нелегальних вугільних копанок. Сам екс-міліціонер, згідно декларації, має лише квартиру у окупованій Горлівці та вантажне авто. Натомість дружина Павла Наталія має та користується квартирами та земельними ділянками у низці курортних містечок: Святогірську, Федодосії, Новопетрівці на Азовському узбережжі.

Крім того на дружину Павла Парасюка оформлені два нежитлових приміщення, земельні ділянки та навіть приміщення дитячого садка у місті Єнакієво. До того ж вона є власницею шести автобусів, «Тойоти», «Форда», та «Мерседеса». Але дохід, який задекларувало подружжя минулого року, порівняно зі статками невеликий: вони разом отримали пенсію у 100 тисяч гривень. Заощаджень згідно декларації вони не мають, а Наталія Панасик, яка є власницею великої кількості нерухомості, бізнесом не займається.

За матеріалами видання «Наші гроші» - створено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!