​«Будинок правосуддя» відкриють у Кропивницькому

30.11.17, 18:00

Незавершене будівництво чи занедбані будівлі, які роками залишаються сумними точками на мапах багатьох українських міст, потребують не тільки коштів, але у першу чергу – волі людей, котрі готові перетворювати їх на щось нове, корисне і функціональне.

Багатоповерхівка, що розташована у Кропивницькому по вулиці Волкова, 2 – біля популярного супермаркету і магазину меблів, - через рік-півтора перетвориться на справжню окрасу міста і надзвичайно функціональну установу - «Будинок правосуддя».

Нещодавно керівництво та експерти «Агентства Розвитку Територій» (АРТ) провели зустріч та презентацію своїх можливостей для територіального управління державної судової адміністрації в Кіровоградської області.

- Начальник територіального управління Григорій Миколайович Дрок потужно рухає проект. Завдяки саме йому у державному бюджеті передбачено біля ста мільйонів гривень на реконструкцію будівлі, і «Агентство Розвитку Територій» підписало договір на виконання функцій служби замовника по об’єкту «Будинок правосуддя», - говорить голова АРТ Олександр Мільто.

За словами Олександра Анатолійовича, найважливіші побажання замовника – керівника Судової адміністрації, - це максимально ефективне використання коштів, щоб будівля містила всі найсучасніші енергоефективні технології, пов’язані із фасадом будівлі, опаленням, енергозабезпеченням, тощо.

Наразі робиться проектно-кошторисна документація на реконструкцію будівлі. Цей процес планується завершити до кінця поточного року і оголосити тендер на вибір підрядної організації. У наступному році планується повністю завершити реконструкцію та ввести будівлю в експлуатацію наприкінці 2018-го чи на початку 2019-го року.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!