​Кропивницькі підприємці віддають перевагу фінансовому лізингу

03.12.17, 16:00

Кропивницьке ТОВ «Агроцентр», що займається продажем посівного матеріалу та засобів захисту рослин, стало партнером ПриватБанку, придбавши у лізинг авторанспорт.

Будь-яке підприємство, якщо воно існує не на папері, час від часу потребує оновлення парку техніки, починаючи від звичайної автівки до спецобладнання чи спецтехніки. Не завжди бізнес має можливість вилучити з обороту чималеньку суму на його придбання. Аби уникнути зайвих клопотів, ПриватБанк пропонує вигідну схему придбання транспорту та спецтехніки для підприємців у фінансовий лізинг.

«Скажу відверто, що лише нещодавно став працювати з ПриватБанком, - розповідає Микола Антропов, директор ТОВ «Агроцентр». - Жодного разу не користувався програмою лізингу у жодному з банків. Це був мій перший досвід роботи у такому напрямку. Тому цікаво було спостерігати, чи вкладеться ця найпотужніша фінансова установа у заздалегідь проанонсовані терміни:). Вклалися. Викликає подив, навіть сумнів, послуга електронного документообігу. Незвично. Коли тримаєш в руках документи з живими мокрими печатками, то відчуваєш себе впевненіше. То, мабуть, звичка. Та розумію, що створення електронних документів - це вже реальність, яка сприяє оперативному вирішенню усіх питань».

Як повідомили у ПриватБанку, тут можна придбати найкращі авто та техніку для бізнесу за конкурентними відсотковими ставками, без прихованих комісій і переплат. Просте оформлення, мінімальний комплект документів та прийняття рішення про надання фінансування онлайн значно прискорює весь процес отримання фінансового лізингу. Отримати транспорт/спецтехніку можна відразу, а виплати здійснювати за рахунок прибутку від її використання. Що найважливіше - не потрібна додаткова застава.

ТОВ «Агроцентр-ЛТД» є офіційним дистриб’ютором німецької насіннєвої компанії «SAATEN UNION». На сьогодні компанією «SAATEN UNION» в Україні зареєстровано більше 50 сортів та гібридів. Надійне партнерство з компанією «Долина-центр» дозволяє ретельно забезпечити впровадження новітніх агротехнологій при застосуванні стимуляторів росту рослин та мікродобрив. Стратегічні відносини з Агрофірмою «Аркона» дають можливість представити аграріям національного виробника посівної пневматичної сівалки «Mistral». Співпраця з компанією ТОВ «Агроцентр-ЛТД» дає можливість продажу насіння європейської якості, мікродобрива, техніки та щирість у ділових відносинах між продавцем і покупцем.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!