Центр реагування на порушення у сфері закупівель створено на Кіровоградщині

08.12.17, 10:00

Днями у Кропивницькому розпочав свою роботу Центр реагування на порушення у сфері закупівель.Моніторингом закупівель займатимуться члени ГО «Центр медіарозслідувань «Прозоро», яка працює у сфері публічних закупівель у рамках DOZORRO-спільноти.


Громадська організація «Центр медіарозслідувань «Прозоро» проводить системний моніторинг публічних закупівель на території Кіровоградської області. У рамках моніторингу ГО здійснює аналіз закупівель з метою виявлення можливих порушень, їх усунення для досягнення прозорості, ефективності та збільшення конкурентності.

У листопаді 2017 року ГО «Центр медіарозслідувань «Прозоро» стала учасником проекту «Медичні закупівлі місцевого рівня – контроль та реагування», що здійснюється за підтримки ГО «Інститут аналітики адвокації» та МФ «Відродження». Одним із заходів проекту передбачається створення Центру реагування на порушення у сфері закупівель. У рамках своєї діяльності Центр реагування на порушення у сфері закупівель проводитиме щоденний моніторинг закупівель по Кіровоградській області з фокусом на закупівлі сфери охорони здоров’я.

Окрім цього діяльністю передбачено налагодження взаємодії із Замовниками у попередженні порушень, оскарження виявлених порушень, а також співпраця з контролюючими та правоохоронними органами. Під час моніторингу Центр реагування на порушення у сфері закупівель співпрацюватиме із управлінням захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ НП України, управлінням східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області, а також із Замовниками Кіровоградщини.

Спікери заходу (на фото):
- Павло Лісниченко – голова ГО «Центр медіарозслідувань «Прозоро»
- Світлана Дубина – керівник напряму моніторингу ГО «Центр медіарозслідувань «Прозоро»

Контактні дані Центру реагування на порушення у сфері закупівель: Павло Лісниченко,050 594 20 58 E-mail: mediaprozoro@gmail.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!