Спортивна мапа: Шукайте все, що вам цікаво!

11.12.17, 14:00

У Кропивницькому створено Спортивну мапу. Це онлайновий навігатор, ініціатором створення якого є спортивний журналіст Євген Савранський. Йому допомагала доцентка, викладачка педагогічного університету Ірина Ткаченка та сприяло обласне відділення Національного олімпійського комітету України (на фото - Ірина Ткаченко, Євген Савранський, Вадим Бебко).

Проект було втілено у життя за два місяці - за цей час було сформовано велику базу даних дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних установ, організацій, клубів. Зібрану інформацію було занесено на гугл-карту в спеціальному додатку Google My Maps.

Кожен бажаючий зможе зайти та отримати вичерпну інформацію про можливість займатися тим чи іншим видом спорту, фізичною культурою, активним відпочинком у місті Кропивницький. Спортивна мапа Кропивницького – пілотний проект з картування міста за спортивною тематикою, що не має аналогів в Україні.

- Оскільки я понад 12 років працюю в спортивній сфері, до мене часто звертаються знайомі, які хочуть віддати свою дитину в ту чи іншу спортивну секцію, чи самі хочуть тренуватися, але не знають з ким зв’язатися, куди підійти? Ця мапа вирішить цю проблему. Вона стане помічником будь-кому, хто забажає займатися тим чи іншим видом спорту, фізичною культурою, активним відпочинком, - каже Євген Савранський. - Зайшовши на мапу, можна буде подивитися всі позначки і на кожній будуть дані про те яка секція там діє, отримати контактні дані установи, тренера.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!