​Оптимізм, підтримка та наполегливість – запорука працевлаштування

14.12.17, 12:00

Головна мета державної служби зайнятості полягає в тому, щоб кожен українець мав роботу з гідною заробітною платою, а кожен роботодавець – сумлінних працівників. Особи з обмеженими фізичними можливостями, в першу чергу, потребують соціального захисту і створення належних умов праці, які дадуть змогу успішно соціалізуватися у суспільстві. Наприклад, за сприяння фахівців Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості з початку 2017 року працевлаштовано близько 70 громадян з інвалідністю.

Одним із таких позитивних прикладів працевлаштування є історія Андрія Д., який має 3-тю групу інвалідності з дитинства. Безробітний бажав працевлаштуватися, активно брав участь у різноманітних профорієнтаційних семінарах, виконував усі рекомендації фахівців центру зайнятості щодо відвідування екскурсій на підприємства міста.

Під час чергового звернення до центру зайнятості, Андрію було запропоновано роботу з урахуванням його особистих побажань, щодо умов праці та відповідно до порад медико-соціальної експертної комісії та видано направлення на працевлаштування на одне з підприємств міста. У результаті безробітний протягом одного місяця отримав роботу на постійній основі на ДП «Інгульська шахта «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» сторожем.

За словами Андрія, він задоволений тим, що працює за змінним режимом роботи, адже це дає йому можливість максимально використати власний потенціал: «Я проживаю у сільській місцевості. З таким графіком роботи, я можу не лише робити справи по господарству, а й утримувати сім’ю за рахунок нової роботи». За сприяння фахівців Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості з початку 2017 року працевлаштовано 64 особи з інвалідністю.

Л. Савельєва, заступник начальника відділу організації працевлаштування населення Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!