​Приватбанківці традиційно привітали давніх друзів зі святом

26.12.17, 12:00

Стало вже доброю традицією у Кіровоградській філії ПриватБанку надавати посильну фінансову допомогу тим, хто потребує цього чи не найбільше - інвалідам Другої світової війни. Щороку колектив філії вітає поважних і сивочолих захисників батьківщини з Днем Перемоги, Днем людей похилого віку, Новим роком та іншими святами. Не залишились без привітань ветерани і цьогоріч.

“Вже багато років ми товаришуємо з обласною спілкою ветеранів та спілкою інвалідів Великої Вітчизняної війни. Вдячний своїм колегам за людяність, чуйність та сердечність, за те, що щоразу у своєму щільному графіку роботи знаходять час та можливість для благодійності, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми не маємо морального права забувати про героїв і тієї війни, адже їх залишилось зовсім мало. Такі зустрічі потрібні більше нам - найцінніші уроки людяності, мужності та чуйності. Не забуваємо жодного з них”.

“Дуже приємно, що про нас не забувають та пам’ятають, - ділиться враженнями Володимир Федорович Левченко, член спілки інвалідів Великої Вітчизняної війни. - У такому поважному віці ми дуже трепетно ставимось до кожного прояву уваги. Велика вдячність всім співробітникам банку за увагу, чуйне ставлення та розуміння наших проблем. Як члени спілки ми знаємо краще про усі проблеми наших ветеранів, інвалідів. Тому така фінансова підтримка дуже доречна та вчасна. Ми бажаємо всім нам миру та злагоди, бо що таке війна, ми знаємо не з книжок чи фільмів”.

ПриватБанк першим серед українських банків отримав відзнаку Social Responsibility Mark, що в усьому світі присвоюється найбільш соціально відповідальним компаніям. За 6 років діяльності Всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” надав допомогу тим, хто найбільше цього потребує, на суму більше 60 млн грн. У національному конкурсі «Благодійна Україна-2016» фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” потрапив у трійку найкращих.

Всеукраїнська благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів. ПриватБанк не тільки організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за їх використанням, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайтіblago.privatbank.ua”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!