​Безробітних Знам’янщини запросили на роботу до японського автогіганта

27.12.17, 18:00

Днями, Кіровоградський обласний центр зайнятості організував зустріч з безробітними, які перебувають на обліку у Знамʹянському міськрайонному центрі зайнятості, з метою презентації ТзОВ «Фуджікура Аутомотів Україна Львів». Завод, який входить до концерну японського автогіганта наразі потребує значної кількості працівників, а саме операторів автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок.

Підприємство пропонує пройти теоретичне та практичне навчання, гарантує легальне працевлаштування, стажування за кордоном, вчасну офіційну заробітну плату від 7 до 10 тис. грн (протягом першого місяця роботи оклад 4 200 грн + 3730 грн бонус для початківців (при тимчасовому працевлаштуванні), 5200 грн + преміальні (за умови постійного працевлаштування). Іногороднім працівниками забезпечують проживання у гуртожитках, а сімейні пари – у готелях; пільговим 2-разовим харчуванням (6 грн) і безкоштовним перевезенням на підприємство та у зворотному напрямку.

Окрім цього, у компанії діє акція «Приведи друга». Особа, за сприяння якої будуть працевлаштовані на підприємство інші працівники, за два місяці отримає 2000 грн. премії за кожного залученого працівника.

«Жодна компанія не має такої корпоративної єдності як Фуджікура. На сьогодні, на наших двох заводах працює близько 3,5 тис. осіб при потужності, розрахованої до 6 тис. робочих місць. Враховуючи специфіку Західної України ми постійно відчуваємо кадровий голод, тому вирішено залучати працівників з інших регіонів України», – зазначила Вікторія Торохтій, фахівець з підбору персоналу «Фуджікура».

Крім того, протягом дня В’ячеслав Денищук, рекрутер, спеціаліст по підбору персоналу даної фірми провів в індивідуальному порядку співбесіди з 20 близько безробітними.

Презентація дозволила шукачам роботи ближче ознайомитися з діяльністю підприємства, отримати відповіді на питання, що їх цікавили та надала можливість оперативно вирішити проблему працевлаштування.

Такі зустрічі сприяють досягненню спільної мети, а саме: роботодавець має можливість підібрати необхідні кадри, а безробітний – вирішити питання працевлаштування.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!