Новинка: Продаж паливних карток корпоративним клієнтам

28.01.18, 10:00

ПриватБанк у партнерстві з мережею АЗК «ОККО» відкрив продаж паливних карток корпоративним клієнтам банку. Оплатити паливо можна просто в онлайн-банку за рахунком-фактурою, а отримати паливні картки в будь-якій необхідній кількості можна в найближчому відділенні ПриватБанку. Придбане паливо доступне протягом 3 місяців з моменту купівлі, при цьому користувачі «Приват24 для бізнесу» отримають персональну знижку 2 грн на кожному літрі палива (за винятком зрідженого газу).

«Інноваційні технології та рішення допомагають керувати бізнесом простіше. Цей проект – спеціальна можливість для наших корпоративних клієнтів не лише купувати високоякісне паливо за фіксованою ціною в «Приват24 для бізнесу», а й цілодобово керувати його використанням, – говорить Сергій Клюєв, керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку. – За допомогою паливних карток бізнесмени зможуть захистити себе від підвищення цін на паливо та вести весь документообіг в електронному вигляді».

Також у «Приват24 для бізнесу» клієнтам доступний весь функціонал керування паливом: від розподілу палива між картками, виданими водіям, до оформлення виписок і моніторингу паливного складу. Сформувати й оплатити рахунок-фактуру на купівлю палива, підв’язати нову картку до паливного складу, переглянути виписку за карткою, заблокувати/розблокувати картку, зняти ПІН-блокування, закрити картку – усі ці можливості доступні цілодобово.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!