​Успішна реєстрація на ЗНО лише з ID-карткою

31.01.18, 18:00

Умови проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, у 2018 році зазнали деяких нововведень відповідно до законодавчих змін.

Однією з умов реєстрації для участі у ЗНО є подання копії паспорта громадянина України особами, яким станом на 1 вересня року не виповнилося 16 років, що передує року їх участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Згідно чинного законодавства паспорт вперше оформлюється в 14 років.

Отримати паспорт у формі картки можна у підрозділах Управління Держаної міграційної служби України в Кіровоградській області за реєстрацією місця проживання. Для оформлення ID-картки необхідно подати свідоцтво про народження, документи, що підтверджують громадянство та посвідчують особу батьків або одного з них, які на момент народження перебували у громадянстві України (в інших випадках - довідку про реєстрацію особи громадянином України), документи для внесення додаткової змінної інформації: довідка про реєстрацію місця проживання, довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Перший паспорт громадянина України видається безкоштовно, нагадує УДМС України в Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!