Вікторія Талашкевич стала Радницею з комунікацій у Центрі розвитку місцевого самоврядування

02.02.18, 12:00

Координаторка Прес-клубу реформ, Вікторія Талашкевич стала Радницею з комунікацій у Центрі розвитку місцевого самоврядування, що створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» і діє у Кропивницькому з квітня 2017 року.

Ще минулого літа Вікторія пройшла співбесіди, тести і конкурс, але на посаду було законтрактовано добру подругу і надійну партнерку Прес-клубу - Олену Квашу. Втім, обравши посаду продюсерки Кіровоградської філії ПАТ НСТУ, пані Олена не може більше виконувати обов'язки радниці із комунікацій, і цю посаду директор Центру Олег Яременко запропонував Вікторії Талашкевич.

- Прес-клуб вже багато років поспіль опікується темою реформи адміністративно-територіального устрою України та посилення ролі органів місцевого самоврядування, - розповідає Вікторія Талашкевич. Вона нагадує, що минулого року Прес-клуб втілив у життя шестимісячний проект під назвою «Регіональні голоси за децентралізацію» за підтримки «Фонду розвитку ЗМІ» Посольства США в Україні. Метою проекту було поширення демократичних цінностей і процесів у суспільстві в Центральній Україні, особливо у сільській місцевості, а також підвищення активності місцевих спільнот в ході процесів децентралізації та удосконалення навичок журналістів місцевих видань щодо висвітлення децентралізації та місцевих ініціатив.

- У рамках згаданого проекту ми працювали із журналістами у трьох центральних областях України, зокрема у Кіровоградській, Вінницькій та Черкаській, - розповідає керівник проекту Вікторія Талашкевич. За її словами, проект дозволив інтенсифікувати використання місцевими журналістами нових медіа – для кращого висвітлення процесів децентралізації та встановлення стійкого діалогу між місцевими громадами та місцевою владою.

Тепер же, на посаді радниці з комунікацій у Центрі розвитку місцевого самоврядування, що створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», Вікторія комплексно займатиметься плануванням, організацією, проведенням та узагальненням результатів заходів з інформування та роз’яснювальної роботи з питань процесів децентралізації на місцевому та регіональному рівнях, зокрема, але не виключно, для органів місцевого самоврядування об’єднаних громад Кіровоградської області.


Вже зараз Вікторія модернізувала Фейсбук сторінку Центру, яку можна знайти за посиланням - Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування, - а на 9-те лютого планується перший прес-захід - Презентація Річного плану роботи Центру

текст - "Тусовка", фото - Віталій Ніколенко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!