​Дівчинка-вундеркінд чи статки неповнолітньої

10.02.18, 16:00

На неповнолітню дівчину оформлені три земельні ділянки та будинок 800 метрів у приморському місті та квартира у понад сто метрів. Причому одну з земельних ділянок Анастасія орендує з 10 років. Це – можливо, якщо дівчина – донька одного з депутатів Одеської міської ради. Про це повідомляє bihus.info.

Батько Анастасії Сергій Страшний увійшов у п’ятірку депутатів Одеської міської ради з найбільшим рівнем доходів за деклараціями за 2016 рік. Він задекларував понад 13 з половиною мільйонів гривень прибутків.

До листопада 2017 року він обіймав посаду заступника начальника Південного офісу аудиторської служби України.

Та ЗМІ помітили не лише батькові статки.

Доньці Сергія Анастасії, тоді ще 10-річній дівчинці, Одеська міська рада у 2011 році надала в оренду понад 200 кв. м. землі у елітному районі приморського міста.

Минулого ж року, у декларації перед звільненням, Сергій Страшний вказав набагато більші статки тепер вже 16-річної дівчини. Виявилось, що за 5 років у Анастасії з’явилось чимало нового – наприклад, дві земельні ділянки у Одесі загальною площею площею понад 1000 квадратних метрів, будинок у 800 квадратних метрів та квартира у Миколаєві на сто.

При цьому ділянка у 255 кв. м., схожа площею і розташуванням на ту, що школярка орендувала у 10-річному віці, і досі зареєстрована на неї як орендна.

Зараз Сергій Страшний залишив посаду у аудиторській службі України та є директором фірми «Ділана». У тієї ж фірми дружина депутата Наталія Чужовська орендує офіс, що і вказав депутат Сергій Страшний у декларації.

Коментувати під запис на диктофон руху ЧЕСНО будь-що депутат відмовився. Але не під запис зазначив, що нерухомість на доньку оформив його рідний батько, який був директором радянського комбінату, у власності якого були ці об’єкти. Він же, за його словами, не має стосунку до оформлення цих об’єктів на його доньку.

Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!