Задекларував біткоїнів на 2,1 мільярда гривень

17.03.18, 14:00

Депутат Верховної Ради з Одеси Дмитро Голубов вказав у декларації понад 13 тисяч біткоїнів за 2017 рік. Про це повідомляють Українські новини, посилаючись на Єдиний держреєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування.

Біткоїни Дмитро Голубов придбав у 2012 та 2017 році. Спочатку він купив більше 4 тисяч біткоїнів за 402 тисячі гривень. Зараз іх вартість становить 1,7 мільярда у національній валюті. Згодом же, за 5 років, придбав ще понад 8 тисяч біткоїнів, вартість яких нині перевищує 325 мільйонів гривень.

Також нардеп від «БПП» задекларував 246 тисяч гривень депутатської зарплати та 218 тисяч доларів готівки. Вказано в електронному звіті і оренду номера у готелі «Київ».

Дружина ж Дмитра Голубова задекларувала 280 тисяч доларів та 620 тисяч гривень готівкових коштів. Це - заощадження. Доходів же вона згідно документу не має. Натомість є бенефіциаром телерадіокомпанії «Здоров’я» і житлового кооперативу «Парк фонтанів» на Одещині. Крім того вона є власником половини квартири в Одесі.

Нагадаємо, саме на поруки Дмитра Голубова суд відпустив мера Одеси Геннадія Труханова.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!