Квітнева феєрія - для "Час Пік"

05.05.18, 18:00

Нещодавно вихованці народного художнього колективу ансамблю сучасної хореографії «Час Пік» (керівник – відмінник освіти України Ірина Мурована) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у V Всеукраїнському хореографічному фестивалі «Квітнева феєрія-2018», здобувши головну його нагороду – Супер Гран-прі фестивалю.

Вже вп'яте у стінах Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини зібралися десятки танцювальних колективів, дуетів та солістів, які приїхали сюди з різних куточків України. Виступи учасників оцінювало досвідчене журі фестивалю, до складу якого увійшли професійні педагоги, танцівники та балетмейстери, що представляють основні напрями хореографії.

Вихованці «Час Піку» презентували на фестивалі декілька хореографічних композицій, вразивши членів журі та глядачів художньою довершеністю кожного танцю, високою виконавською майстерністю, вишуканістю костюмів та, звісно ж, емоційністю своїх виступів. Отож ансамбль сучасної хореографії заслужено здобув відразу декілька перемог.

Колектив отримав головну нагороду V Всеукраїнського хореографічного фестивалю «Квітнева феєрія-2018» - Супер Гран-прі фестивалю, а також став лауреатом І премії за постановку «Древлянські ігри» та лауреатом І премії за постановку «Закарпатські візерунки». Окрім того, «Час Пік» отримав подарунок від члена журі Інни Бурдейни (педагога-балетмейстера, Чемпіонки України зі спортивної акробатики, члена спілки хореографів України, члена Міжнародної Ради Танцю ЮНЕСКО, Голови Громадської організації «Центр хореографічного мистецтва ім. Н. Скорульської», керівника та балетмейстера Центра Танцю «АВАНТЕ»(м. Житомир). Вона вручила юним танцюристам сертифікат на безоплатну участь у Міжнародній хореографічній асамблеї імені Н. Скорульської (фестиваль-конкурс), що проходитиме 2-5 листопада 2018 року в Житомирі.

Сповнені натхнення від нових творчих досягнень вихованці та педагоги «Час Піку» змогли не менш яскраво відпочити, влаштувавши захоплюючу прогулянку в Національному дендрологічному парку «Софіївка».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!