Літо в розпалі - час у відпустку!

22.06.18, 18:00

Куди поїхати відпочивати влітку? Саме це питання наразі турбує більшість українців. Бо справді, куди? Адже, відправляючись у літню подорож, ми прагнемо і відкрити для себе нові країни, і задовольнити свою пристрасть до пригод, і, авжеж, поліпшити здоров’я. Спільно з центром міжнародних послуг «САМІТ» ми підготували варіанти, які допоможуть визначитися з планами на літо.

Пляжний відпочинок

Пляжний відпочинок – найпопулярніший вид масового відпочинку. Тепле море, спекотне сонце, білосніжний пісок допомагають розслабитися і зняти втому робітничих буднів.

«Відпочинок на пляжі універсальний, він підходить і дітям, і дорослим, адже пляж може бути різним: пляж на березі моря і пляж на березі океану, пляж на острові або пляж біля великого історичного центру, тому ви точно знайдете пляжний відпочинок собі до душі», - коментує директорка турцентру «САМІТ» Оксана Адоніна. – «Традиційними для відпочинку українців в 2018 році залишаються Туреччина, Єгипет, Чорногорія, Греція, й Грузія– це напрямки, які найчастіше у цьому сезоні бронюють туристи. Але найбюджетнішим варіантом відпочинку за кодоном все ж таки є Болгарія, оскільки там дешеві апартаменти, котрі можна брати без харчування. Готель може коштувати близько 10-15 доларів за особу за ніч, інколи навіть дешевше. Готель зі сніданками обійдеться дорожче. Якщо добиратися автобусним туром в Болгарію – з Києва це займе 24 години.Вартість такого проїзду – в середньому до 60 доларів. Відтак, якщо захотіти, в тур можна вкластися і в 100 доларів на одну людину».

Якщо ж вам більше до душі пляжні тури в Європу, то пропонуємо ексклюзивний відпочинок в Італії, Іспанії, Франції і на Кіпрі (Венеціанська Рів’єра, острів Сицилія, острів Сардинія, острів Капрі, Блакитний берег). Така подорож 100-відсотково задовольнить найвибагливішого туриста.

Оксана Адоніна наголошує: ціна турів залежить від курорту та категорії готелю. Частіше за все у вартість туру включено авіапереліт, груповий трансфер від аеропорту до готелю, медичне страхування, проживання та харчування в готелі. Тому, вартість відпочинку – справа індивідуальна.

Круїзний відпочинок

Останнім часом українські туристи активно цікавляться морськими подорожами.Адже морські круїзи - вид відпочинку, який користується особливою популярністю серед туристів усього світу, який поєднує в собі розміщення на розкішних лайнерах категорії 5*, доступні ціни та універсальність.

«Круїзний лайнер свого роду плаваюче місто з театрами, ресторанами, казино, басейнами, салонами SPA, фітнес клубами і магазинами. Все влаштовано так, щоб ви могли відпочивати і веселитися без будь-яких турбот. І найголовніше, що в кожному порту є можливість зійти з лайнера, скористатися послугами гіда і відвідати визначні пам'ятки міста», - розповідає пані Оксана. – «Така подорож буде коштувати від 2500 доларів на двох за 5 ночей, але круїзний відпочинок має безліч переваг. По-перше – це комфортний відпочинок. Стоячи на палубі, можна прислуховуватись до шуму хвиль та криків чайок, забувши про усі проблеми. По-друге, це надзвичайна експрес-програма. За один-два тижні ви оглянете масу цікавих місць, не відволікаючись на черги, довге очікування та плутанину у готелях. Цей варіант підходить для тих, хто віддає перевагу цілеспрямованому відпочинку та планує побачити якомога більше. Зазвичай, програма туру насичена та цікава, а квитки до пам’яток замовляються заздалегідь. А ще хочу наголосити, що зазвичай на лайнерах працює система all inclusive, що також є безумовним плюсом при виборі відпочинку».

Тури для дітей

Літні шкільні канікули — очікуваний період для дітей, який дає можливість відпочити та отримати натхнення для продуктивного навчання. Тому, канікули найкраще провести з користю, відкривши нові горизонти та активно відпочити з дітьми у мандрівці.

Звичайно, найбільш популярною та найбажанішою поїздкою до Європи під час літніх канікул буде подорож у Діснейленд. Це не просто парк, а ціла країна розваг та веселощів, казка для дітей та для дорослих. На мультфільмах Волта Діснея виросло не одне покоління дітей, кожен бажає поринути в світ улюблених героїв.

«Але невірно думати, що паризький Діснейленд - єдиний парк відпочинку у Європі. Існує неймовірний Європа-парк у місті Руст на стику кордонів Німеччини, Швейцарії та Франції. До речі, зовсім поруч знаходиться відомий німецький курорт Баден-Баден. Також цікаво відвідати фантастичний парк «Сади Тіволі» у місті Копенгаген в Данії. Він відкрився ще 15 серпня 1843 року і вважається другим найстарішим парком розваг у світі. Хочеться виділити ще Зоомарін Алгавре. Це два в одному – аквапарк і зоопарк-акваріум з дельфінами та іншими морськими тваринами, який розташований в Португалії місто Гія. Та багато-багато інших. Тобто, знову ж таки, можна підібрати на своє вподобання будь-який тур вартістю від 899 євро за особу від 9 днів», - із захватом ділиться враженнями керівник «САМІТу».

Лікувально-оздоровчі тури

Лікувальні тури - це унікальна можливість поєднати приємне з корисним: подивитися світ і поправити своє здоров'я. Мінеральні води, термальні джерела, лікувальні грязі і багато інших природних ресурсів використовується при оздоровчих процедурах, які корисні як в процесі лікування різних захворювань, так і в якості профілактики.

«Раджу для оздоровлення відвідати Чехію. Санаторне лікування в цій країні за кілька сотень років досягло дуже високого рівня. Тут з успіхом поєднують багаторічний досвід і найсучасніші розробки. Але основа процесу, з якого і складається лікування в Чехії це, звичайно вода», - дає пораду Оксана Адоніна. – «Її приймають і зовнішньо, і внутрішньо, використовують при виготовленні косметики, і навіть місцевий алкогольний напій «Бехеровка» робиться на її основі. Джерел в країні дуже багато і за їх географії розташувалися бальнеологічні курорти. Вони розрізняються за спрямованістю застосування місцевої води, тобто за показниками до лікування численних захворювань. І ціна такого оздоровлення досить помірна – від 800 євро за особу за 8 ночей. В цю вартість входить авіопереліт, проживання, процедури та харчування».

Також популярні курорти з термальними джерелами в країнах Європи, які до недавнього часу були мало відомі в Україні. Поєднати санаторно-курортне лікування, провести медичну діагностику з незабутнім відпочинком в мальовничих куточках Європи - Угорщина, Словенія, Німеччина, Словаччина, Сербія - це реальність.

«Підсумовуючи, хочу додати, що подорожувати просто необхідно! Подорожі відкривають нові можливості для життя, здоров'я, підвищення грамотності, збагачення кругозору», - акцентує директорка турфірми. – «Центр міжнародних послуг «САМІТ» із задоволенням допоможе кожному туристу підібрати свій особливий відпочинок. Нашою унікальною пропозицією є формування поїздки цілком за бажанням і можливостям клієнта. Звертайтеся до нас за адресою м.Кропивницький, вул.Єгорова, 40 або телефонуйте +38(050) 431 88 77, +38(067) 951 03 36».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!