Майже мільйон отримав фермер з Маловисківського району на розвиток господарства

05.07.18, 18:00

Перший в регіоні кредит за програмою ПриватБанку «Агросезон» на 975 тис. гривень отримало фермерське господарство у Маловисківському районі. Кошти потрібні господарству на закупівлю палива і засобів захисту рослин.

Як розповідають у ПриватБанку, кредитна лінія «Агросезон» передбачає кошти для фінансування потреб сільськогосподарського циклу та розвитку підприємства. Використовувати їх можна на будь-які потреби: закупівля сировини та матеріалів (паливно-мастильні матеріали, засоби захисту рослин, міндобрива, насіння), поточний ремонт сільгосптехніки, обладнання, приміщень, придбання запчастин, будівельних матеріалів, оплата ремонтних робіт чи придбання основних засобів – допоміжної техніки, дрібного обладнання і устаткування.

«Як клієнтоорієнтована компанія, ми дослухаємось до наших клієнтів та розвиваємо програми фінансування бізнесу відповідно до їх потреб, - розповідає Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми розвиваємо програми кредитування агробізнесу, які дозволяють нашим фермерам вирішити питання фінансування, аби забезпечити ефективний розвиток підприємства. Крім того, наші клієнти мають можливість придбати агрокомпоненти дешевше за рахунок збільшення обсягу закупівель і знижок від постачальників - галузевих партнерів банку».

Проект «Агросезон» передбачає відновлювану кредитну лінію з оформленням термінових етапів фінансування на суму до 20 мільйонів гривень. Гнучкий графік з урахуванням сезонності дуже зручний для аграріїв. Аграрій має можливість погашати кредит частинами: грудень – 20%, січень – 30%, лютий – повне обнулення етапу фінансування. Однією з переваг такої форми фінансування є поетапне оформлення в зручний період залежно від потреб агроциклу та можливість придбати агрокомпоненти дешевше за рахунок збільшення об’єму закупівель і знижок від постачальників – галузевих партнерів банку.

На сьогоднішній день рахунок у ПриватБанку мають близько 2 тисяч сільгоспвиробників Кіровоградщини - підприємців та юридичних осіб. ПриватБанк забезпечує повний комплекс рішень для агробізнесу - від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів. Привабливість кредитування обумовлена тим, що ПриватБанк є уповноваженим банком державної програми часткової компенсації витрат.

Детальніше про умови кредитування сільгоспвиробників можна дізнатися, замовивши зустріч зі спеціалістом банку за безкоштовним номером 3700 або на сайті банку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!