Олександр Мільто: Кожен має займатися своєю справою! Ви вирощуєте врожаї, - ми в цей час запускаємо вигідний бізнес!

14.08.18, 10:00

Днями в експоцентрі «АгроЕкспо» у Кропивницькому відбувся «ДЕНЬ ПОЛЯ 2018». Протягом дня в рамках програми агровиставки відбувалися демонстраційні покази сільхозтехніки, огляди демо-ділянок, презентації польових дослідів. Також відбулася насичена ділова програма - спікери представлених на виставці компаній мали можливість презентувати свою продукцію або розповісти про послуги відвідувачам «Дня поля».

Засновник ТОВ «Енергетика майбутнього» Олександр Мільто також мав можливість розповісти про роботу своєї команди та наголосити на головних аспектах діяльності «Energy of the future»: «На сьогодні збудовано та запущено в експлуатацію біля трьох десятків фотоелектричних станцій, а найголовніше – ми почали будувати промислові станції, бо саме таку мету ми собі ставили! Наша група компаній єдина на Кіровоградщині, що здатна якісно збудувати промислову станцію і забезпечити усю потрібну документацію.

І це не все! Наші спеціально навчені працівники здатні, у тісній взаємодії з банком, забезпечити вигідний кредитний ресурс для будівництва об’єкта відновлювальної енергетики. Справа в тому, що електроенергію ви продаєте в мережу в прив’язці до курса Євро, тому банки мають змогу надавати дуже вигідні кредити з процентною ставкою близько 5-7%!!! Отже, кожен має займатися своєю справою! Ви вирощуєте врожаї, - ми в цей час запускаємо вигідний бізнес!».

З метою максимально ефективної співпраці на заході від «Енергетики майбутнього» також були присутні фінансовий директор, експерт з енергетичних питань, менеджер з продажів, а також представники АБ «УКРГАЗБАНК» – стратегічні партнери з питань фінансового ресурсу.

Засновник ТОВ «Енергетика майбутнього» Олександр Мільто
Засновник ТОВ «Енергетика майбутнього» Олександр Мільто

-
Дякуємо організаторам «Дня поля 2018 » UA GROUP та Торговий дім «Соєвий вік» за співпрацю та за яскравий захід! Запрошуємо до діалогу!, - пропонує Олександр Мільто.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!