Клуб рестораторів готується до Фестивалю вуличної їжі

22.08.18, 16:00

Продуктивно і динамічно пройшла чергова зустріч у Клубі рестораторів Кропивницького. Це була перша зустріч рестораторів у новому приміщенні, куди переїхала Бізнес-школа "WAKE UP" (вул. Чикаленка, 1-а, перший поверх, кімната 115). Саме тут, у Бізнес-центрі "Єлисаветград" віднині проходитимуть заходи школи.

Учасники та учасниці засідання прийняли рішення щодо логотипу Клубу, обравши через голосування у закритій групі на Фейсбуці один із трьох варіантів. Автор логотипу - Ігор Соломаха.

Також під час засідання Клубу рестораторів обговорили важливе питання безпеки праці у закладах харчування. Президент Клубу Олександр Бронза зазначив, що варто провести навчання для власників та керівників кафе і ресторанів міста з цього питання і пообіцяв запросити на одне із наступних засідань відповідних фахівців.

Члени та членкині Клубу рестораторів обговорили також деталі свята Фестиваль вуличної їжі до Дня міста, який відбудеться 15 вересня. Взяти у ньому участь планують два з половиною десятки кафе та ресторанів, а також виробників смачної продукції і напоїв. Проходитиме Фестиваль у співпраці із Міською радою Кропивницького, від якої і надійшла ініцітива провести свято разом. Якраз мерія забезпечує велику частину організаційних моментів Фестивалю, за що Клуб рестораторів вдячний керівництву міста.

Також
Міська рада міста Кропивницького спільно із Клубом рестораторів проводить у п'ятницю 28 вересня 2018 року галузеву сесію «Ресторанний та готельний бізнес: індустрія гостинності» Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST». Захід пройде у рамках ділової програми Міжнародної агропромислової виставки «АГРОЕКСПО – 2018». Мета форуму - об'єднати професіоналів індустрії гостинності та експертів консалтингу міста, області та України для обміну знаннями та досвідом. Форум відбудеться за адресою: м. Кропивницький, вул. Мурманська, 8(на другому поверсі будівлі «Агро-Експо», у конференц-залі – вхід через перший поверх основної будівлі). Захід є відкритим, участь безкоштовна. Будь ласка, зареєструйтеся, щоб отримати роздаткові матеріали під час форуму: goo.gl/JEMCbn



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!