Київстар пропонує платити легко

06.09.18, 10:00

Перші платежі вже здійснюються через власну платформу мобільних платежів і грошових переказів Київстар «СМАРТ-ГРОШІ». «СМАРТ-ГРОШІ» - повноцінний мобільний гаманець, який дозволяє «тут і «зараз» здійснювати платежі і грошові перекази. З його допомогою гроші з мобільного рахунку можна використовувати не тільки для оплати телеком-послуг – тепер абоненти передплаченого зв'язку Київстар також можуть на особистому досвіді переконатися у перевазі роботи з різними видами фінансових продуктів з мінімальною комісією або без неї. Послуга «СМАРТ-ГРОШІ» надається на базі електронних грошей Національної платіжної системи «ПРОСТІР».

Власне, цей проект мобільного оператора - в цілому в дусі сучасних трендів. У всьому світі активно розвивається напрямок мобільного комерції: оплата послуг і товарів онлайн не тільки за допомогою банківської карти, а й смартфона. Тенденції на українському ринку свідчать про стабільну динаміку зростання обороту безготівкових розрахунків. Так, за офіційними даними Національного банку України, тільки за 2017 рік кількість таких операцій зросла на 30,2%, а обсяг на 46,2%, у порівнянні з 2016 роком.

«Київстар прагне давати більше своїм абонентам, і тому продукт «СМАРТ-ГРОШІ» створений як провідник у світ нових фінансових технологій національного масштабу. Ми віримо, що зручність нашої послуги буде прийнята аудиторією. Простота інтерфейсу сайту і мобільного додатку «СМАРТ-ГРОШІ», допоможуть зробити фінансові послуги, які ми надаємо, зрозумілими і близькими для кожного українця», - зазначив Тарас Горкун, директор фінансової компанії «Стармані», начальник департаменту мобільних фінансових послуг Київстар.

За простим і зручним сервісом - високотехнологічні рішення. По-перше, це власна процесінгова платформа. Основна її перевага - надійність. Технічні спеціалісти Київстару заявляють, що вона є надійнішою за будь-яку банківську систему. Як у розрізі безпекових рішень, так і у здатності обробляти величезну кількість транзакцій одночасно. По-друге, - різноманітність сервісів, які можна оплачувати за допомогою цієї послуги.

Наразі за допомогою послуги «СМАРТ-ГРОШІ» можна:

  • оплачувати більше 3000 сервісів онлайн: комунальні послуги, рахунки за квитки на різні види транспорту, покупки в інтернеті, страхові платежі, інтернет / телебачення і багато іншого,
  • переводити гроші з мобільного рахунку всередині мережі Київстар без додаткових оплат за транзакцію.
  • У планах компанії також додати страхові та кредитні послуги. Таким чином на ринок мають вийти дешевші фінансові продукти, оскільки модель роботи послуги «СМАРТ-ГРОШІ» дозволяє уникнути витрат, що їх несуть для обслуговування аналогічних продуктів банківські установи.

    Однією з основних переваг послуги «СМАРТ-ГРОШІ» є те, що для грошових переказів не потрібно надавати номер платіжної картки. Це значно підвищує безпеку фінансових операцій. Номер телефону абонента стає його мобільним гаманцем, куди оперативно можуть бути як прийняті, так і відправлені з нього кошти. Достатньо один раз авторизувати номер телефону в додатку «СМАРТ-ГРОШІ», і використовувати його як ключ для здійснення подальших фінансових операцій, без необхідності вводити його при кожній транзакції.

    Для додаткової безпеки проведення операцій мобільний додаток «СМАРТ-ГРОШІ» передбачає індивідуальний PIN-код і функцію входу по touch ID.

    Технологічне рішення дозволяє клієнту легко здійснювати безготівкові платежі у будь-якій точці України, використовуючи баланс свого мобільного телефону, який може бути перетворений в електронні гроші Національної платіжної системи «ПРОСТІР». Для використання цієї системи не обов'язковий навіть смартфон, адже перекази можна здійснювати за допомогою смс, а гроші вносити як звичайне поповнення телефону. Таким чином, компанія планує охопити населення, що не має поки що доступу до електронних банківських продуктів, оскільки за офіційними даними, кожний третій українець не має доступу до банківської системи але майже кожен має телефон та сім-картку. Принаймні, такі сподівання має Голова BRDO Олексій Гончарук, офіс якого брав активну участь в усуненні адміністративних бар'єрів для запуску послуги.

    Продукт націлений на те, щоб привернути увагу учасників ринку до створення зручних для клієнта платіжних інструментів, створити гідну альтернативу звичним платіжним сервісам, а також розширити аудиторію користувачів фінансових послуг, що у свою чергу сприяє розвитку ринку безготівкових платежів, - декларує компанія. Власне, саме тому до кінця року користування послугою «СМАРТ-ГРОШІ» - безкоштовне.

    Раніше компанія «Стармані», дочірнє підприємство національного оператора Київстар, отримала ліцензію від НБУ на переказ коштів у національній валюті. Зокрема, довіра державного регулятора дозволила компанії надавати клієнтам фінансові послуги.

    Скористатися послугою «СМАРТ-ГРОШІ» можна в однойменному додатку, доступному для скачування в Play Marketі App Store, на сайті www.money.kyivstar.ua, а також за допомогою USSD-кодів, SMS і чат-бот в месенджері Telegram.

    Довідка

    Київстар– український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 3G та 4G. Послугами оператора користується понад 26 млн абонентів.

    Акціонери Київстар– міжнародна група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ, Нью-Йорк та Euronext, Амстердам.

    Київстар20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків на телеком-ринку, а також одним з кращих роботодавців та соціально відповідальною компанією. За час роботи в Україні Київстарперерахував до бюджету країни понад57 млрд грн податків, а також інвестував у розвиток телекомунікацій понад 36 млрд грн.



    Комментарии

    Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
    Напишите ваш комментарий
    Комментарий:

    ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

    Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
    Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
    Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
    Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
    Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
    Приємно, що стільки вірних відповідей!