Які авто найпопулярніші в Кропивницькому: ТОП-5 моделей регіону

27.09.18, 16:00

У серпні в Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 86 нових авто. На кожну машину в середньому витрачали 24 тисяч доларів США. Загальна сума покупок у Кропивницькому минулого місяця склала 2 мільйони доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Майже половина автомобілів, які зареєстрували у регіоні мали ціну до 17 тисяч доларів, а середня вартість автомобіля перевищила 24 тисячі доларів. Це найнижчий показник серед усіх регіонів. Найдорожчі машини купували на Волині, де середня ціна автомобіля становила 40 тисяч доларів США. Найпопулярнішими авто в регіоні були машини марки Toyota. У Кропивницькому зареєстрували 14 таких машини на суму півмільйона доларів. Також часто купували Hyundai та Mitsubishi. Серед моделей бестселером став кросовер Hyundai Tucson.

Загалом, у серпні в Україні продали понад 7 тисяч нових автомобілів на суму 210 мільйонів доларів США. Це на 10% більше ніж у серпні минулого року. Найбільшу кількість нових автомобілів зареєстрували у столиці. У серпні кияни придбали майже 3 тисячі авто на 90 мільйонів доларів. Нагадаємо, впродовж перших шести місяців 2018 року у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували понад 700 нових авто, на кожен з яких в середньому витрачали 27 тисяч доларів США. Тоді найпопулярнішою маркою у регіоні також була Toyota – зареєстрували більше сотні таких авто на суму 4 мільйони доларів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!