Сторітелінг: Як об'єднаним громадам впевнено заявляти про себе

27.09.18, 14:00

Для чого люди пишуть тексти і розповідають історії? Що таке "правило перевернутої піраміди" та "лідер-абзац"? Які заголовки мають місце на життя, а які краще і не вигадувати?

Про все це, а також про правила наближення інтересів та багато іншого йшлося на тренінзі на тему «Сторітелінг: Як об'єднаним громадам впевнено заявляти про себе», що його провела Ірина Семенова (SEMENOVA-media, Черкаси) у Кропивницькому.

Учасники та учасниці навчання (а це вже був четвертий із запланованих за проектом "Голоси Громад" занять) дізнатися про те, що таке коло героя, а також про 12 етапів розповіді про історію успіху ОТГ. Після обіду всі разом переглянули корисний та цікавий навчальний фільм, а далі ще й самі попрактикувалися!

Захід був проведений в межах проекту «Голоси Громад» завдяки щедрій підтримці американського народу у вигляді гранту від Посольства США в Україні. Метою проекту «Голоси Громад» є сприяння розвитку свободи преси в об'єднаних територіальних громадах, особливо у сільській місцевості, а також підвищення активності місцевих спільнот в ході процесів децентралізації та удосконалення навичок місцевих журналістів, блогерів і медіа-активістів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!