Активісти "хмарочосили" на ресторанно-готельному форумі

01.10.18, 14:00

Агенція сталого розвитку "Хмарочос" долучилася до галузевої сесії «Ресторанний та готельний бізнес: індустрія гостинності» Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST», що пройшла у рамках ділової програми Міжнародної агропромислової виставки «АГРОЕКСПО – 2018».

- Це незвичайний простір, в якому можна зустріти представників різноманітних спільнот - учнівську та студентську молодь, аграріїв, представників бізнесу області та всієї України, журналістів, представників влади, інвесторів. Також на цю подію приїздить багато гостей з інших міст, - говорить Ірина Ткаченко, очільниця агенції.

На виставці "Хмарочос" презентував проекти соціальної дії, які втілює. Найбільшим інтересом серед гостей та учасників форуму користувався проект "Будь видимим" Будь видимим / Be visible та гра-акселератор "Світ громад".

- Ідея для власників бізнесу (готельного, ресторанного, агропромислового) - створювати світловідбивні брелки з корпоративним лого. Це наший меседж для соціально відповідального бізнесу. Нехай подарунки захищають клієнтів, створюють для них додану вартість, ціна якій іноді вимірюється життям, - наголосила Ірина Ткаченко.

Також команда Агенції долучилася до розробки посібника Форуму: у ньому можна знайти лайфаки про те, як зробити свою кав'ярню улюбленим місцем для громади та гостей міста.

Фото: Олена Карпенко, текст - Вікторія Талашкевич



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!