​Кропивничанин виграв сучасний ноутбук в акції ПриватБанку та Masterсard

09.11.18, 14:00

Кропивничанин, військовослужбовець і просто щасливчик Святослав Дузенко, вперше в житті зареєструвавшись в акції ПриватБанку, став одним із сотні переможців та отримав головний приз - сучасний ноутбук.

Нагадаємо, що з 15 серпня по 30 вересня цього року 2018 року проводилась акція “Back to school з Mastercard та ПриватБанком”. Учасникам потрібно було лише зареєструватись на сайті та оплачувати всі покупки карткою ПриватБанку і міжнародної платіжної системи Masterсard. Участь в акції взяли понад 11 500 клієнтів ПриватБанку.

“Я зареєструвався в акції і зовсім забув, - розповідає пан Святослав. - Коли мені зателефонували з ПриватБанку - не повірив. Дружина взагалі сказала, що такого не може бути і повірить, лише коли на власні очі побачить ноутбук. Під натиском недовірливих, вирішив перевірити, зайшов на сайт і загадав, що дійсно сам зареєструвався. А розраховувалися ми карткою у магазинах - збирали донечку до першого класу”.

Визначення переможців акції відбувалося у два етапи - обирались окремо переможці серпня та вересня. Крім головного призу - сотні ноутбуків, учасники мали змогу виграти ще й 500 сертифікатів на суму 500 гривень у мережу спеціалізованих канцелярських магазинів AKVAREL.

Переможцями першого етапу стали троє жителів Кіровоградщини - Олександр Богачук і Олена Кочура з Кропивницького та Діна Дейнега з В.Виски. Усі троє виграли сертифікати.

"Я ніколи не реєструвалась ні в яких акціях, бо не вірила, що можу щось виграти, - розповіла нам пані Олена. - Коли мені зателефонували і запропонували зареєструватись, я майже машинально дала згоду, і відразу ж забула про дзвінок, і про акцію. Дзвінок-повідомлення про перемогу навіть відразу і не сприйняла за правду. Тепер розповім усім, що таки слід вірити, приймати участь і реєструватись".

“Ми вітаємо переможців та запрошуємо усіх долучатись до наших акцій, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Реєструйтесь та вигравайте, а ми з радістю будемо дарувати призи та подарунки. Дарувати вдвічі приємніше, ніж отримувати!”

Ознайомитись з усіма банківськими акціями можна на сайті “Усі акції ПриватБанку”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!