​GraffitZ: Новий стандатр розвитку сучасної дитини

13.11.18, 16:00

Діти ростуть так швидко, що починають володіти вміннями і навичками, недоступними їхнім батькам. Тайм-менеджмент, особисте брендування, фінансова грамотність, емоційний інтелект - всьому цьому не вчать у звичайних школах, тож діти шукають знань всюди, де можуть отримати сучасний результат, орієнтований на успіх.

Центр розвитку «Graffit Z», який цієї осені почав працювати у Кропивницькому, саме те, що треба для розвитку у дітей підприємницького мислення, постановки довгострокових цілей, грамотного розпорядження своїми «першими» грошима.

- Ми вчимо дітей відстояти себе і свою думку. Ми допомагаємо сформувати майбутнє дітей, піклуючись про розвиток в них кращих компетенцій вже сьогодні, - розповідає директорка школи Ірен Невмержицька.

Минулої суботи вона провела «Інтерактивний meet-up для дітей та батьків», на який зібралося понад півсотні бажаючих довідатися, що таке інтерактивне навчання, а також хотіли спробувати на собі унікальні авторські методики школи та розібрати практичні кейси у командах із застосування технік коучингу.

- Ми зараз бачимо, що підростає покоління «Z» - діти із «мереженим» мисленням, гіперактивні та публічні. Вони не дуже люблять концентруватися, натомість цінують «лайки» та мають «кліпове» мислення. Як працювати з такими дітьми, як їх вчити і розвивати – про все це говоримо у нашій школі, - пояснює Ірен Невмержицька.

За її словами, місія школи – формування гармонійної успішною особистості, здатної адаптуватися в мінливому світі, а також усвідомлено приймаючої раціональні рішення та маючої лідерські навички і застосовуючої на практиці знання про цінності грошей, готової до дорослого життя.

- Я дуже рада, що такий великий інтерес у батьків міста Кропивницького до занять у школі, які розпочинаються вже на цьому тижні. Інвестуйте в дітей, бо це найкращі інвестиції для батьків! – пише у соціальних мережах засновниця школи і авторка ідеї, киянка Наталя Дзюба. Її ідею втілюють в життя вже у Лондоні та Кишиневі, у Києві та Кропивницькому, на черзі – Херсон та інші міста і країни.

- Вчитися ніколи не пізно, а здобувати нові знання разом із власною донечкою – це суперово, - ділиться враженнями від участі у зустрічі Яна Ковальова.

Які методики використовуються у центрі? У першу чергу це коучинг та метод фасилітації, а також метод кінезіології та метод КЕТС (розбір практичних кейсів та ділові розвиваючі ігри). Центр застосовує проектну роботу із використанням методики Scrum та інші методики.

Хочете більше довідатися про роботу школи? Телефонуйте: 066-432-50-13 (Ірен). Фейсбук сторінка: https://www.facebook.com/graffit.krop/

Сайти: www.iren.kr.ua та https://blcoach.net/grafit-school



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!