Близько 200 вільних вакансій має «Укрзалізниця»

27.11.18, 16:00

На сьогоднішній день питання дефіциту працівників робітничих професій на Одеській залізниці є надзвичайно актуальним. Знайти шляхи у вирішенні зазначеної проблеми спробували під час ділової зустрічі, що відбулася у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості. У заході взяли участь керівники та працівники кадрових служб Знам'янської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці, ВП «Локомотивне депо Знам'янка» Одеської залізниці», ВП «Експлуатаційне вагонне депо Знам'янка «Одеської залізниці».


Під час ділової зустрічі обговорено шляхи подальшої співпраці та визначено основні аспекти у напрямку вирішення питання забезпечення підприємства фахівцями робітничих професій. Як зазначив Олександр Пашко, начальник відділу кадрів Знам'янської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці, першочергове завдання роботодавця та його кадрової служби знайти й утримати потенційного працівника на підприємстві, презентувавши переваги роботи із гарантованим соціальним пакетом.

У свою чергу Яна Шевченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, акцентувала увагу присутніх на тому, що першим кроком тісної взаємодії кадрових служб виробничих підрозділів з Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості у напрямку оперативного забезпечення кадрами підприємства, став ярмарок вакансій, що проходить цього ж дня у міськрайонному центрі зайнятості.

Обговорили питання співпраці, обміну досвідом в частині підбору персоналу на засадах рекрутингу. Результатом проведеної зустрічі стали досягнуті домовленості щодо перспектив подальшої співпраці центру зайнятості з підприємством. Під час ярмарку зазначалося, що загалом актуальними на підприємствах ПАТ «Укрзалізниці» на Кіровоградщині є понад 200 вакансій, серед них: касир квитковий, контролер-касир, складач поїздів, регулювальник швидкості руху вагонів, слюсар з ремонту рухомого складу, помічник машиніста електровоза, помічник машиніста тепловоза, токар, фрезерувальник, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, слюсар з ремонту рухомого складу, оглядач-ремонтник вагонів, слюсар-інструментальник та інші.

Представники ПАТ «Укрзалізниці» акцентували увагу присутніх на перевагах роботи на даних підприємствах, а саме:

-стабільність підприємства;

-можливість навчання, професійного та службового росту;

-стабільна заробітна плата з щомісячним преміюванням, виплатою надбавок за вислугу років та інші;

-заохочувальні виплати та надання додаткових відпусток до ювілеїв, народження дітей, вступом в шлюб та інше;

-щорічна корпоративна допомога;

-50% відшкодування за добровільне медичного страхування;

-виплата у 10 кратному розмірі заробітної плати при звільненні на пенсію;

-щорічний пільговий проїзд залізничним транспортом по території України та країнам СНД;

-можливість оренди недорого житла;

-путівки до санаторіїв, дитячих оздоровчих таборів;

-подарунки до свят;

-організація дозвілля працівників та взяття їх участі в художній самодіяльності;

-комфортні умови праці;

-захищеність працівників профспілковими органами.

За результатами ярмарку вакансій близько 10 осіб зацікавилися роботою в підрозділах ПАТ «Укрзалізниця», отримали контакти для подальшої співбесіди та ознайомлення з робочими місцями, інформує Відділ взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!