Які авто найчастіше купують в Кропивницькому?

27.12.18, 14:00

Минулого місяця в Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували понад 200 нових автомобілів на загальну суму 5 мільйонів доларів США.

У регіоні найчастіше купувалимашини, які коштують дешевше 17 тисяч доларів США. Їх частка склала 45%, а середня вартість кожного зареєстрованого авто перевищила 27 тисяч. Загальна сума витрат за місяць у листопаді склала 5 мільйонів доларів, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні стало Renault. Жителі Кропивницького придбали 65 таких машин на суму 1 мільйон доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Крім «Рено»,HH часто купували Toyota та Mitsubishi. Серед моделей бестселером став Renault Logan.

Загалом, минулого місяця українці придбали 7 тисяч нових автомобілів на суму понад 200 мільйонів доларів США. Найвищий показник серед усіх регіонів по середній ціні у Тернополі, де вартість кожного авто перевищувала 37 тисяч доларів. А найдешевші автомобілі купували у Житомирі – на одну машину в середньому витрачали по 25 тисяч доларів.

Нагадаємо, у січні-вересні цього року в Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували понад тисячу нових авто. Кожен з цих автомобілів в середньому коштував 27 тисячі доларів США. За 9 місяців сума покупок склала 27 мільйонів доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!