​Заробітна плата у «конверті» - це тимчасове благо

06.01.19, 12:00

Одним із основних джерел наповнення місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб. Ці кошти спрямовуються на вирішення соціальних проблем міста, якісне медичне обслуговування, належний рівень освіти та культури.

З цією метою спільно з органами місцевої влади проведено спільні зустрічі з керівниками підприємств з питань легалізації виплати заробітної плати та недопущення виплати зарплатні в «конверті».

За результатами спільно проведеної роботи з початку 2018 року на 45 підприємствах підвищили рівень заробітної плати, за рахунок чого додатково бюджет отримав 29,8тис.гривень податку з доходів фізичних осіб.

Протягом грудня 2018 року неодноразово проводилися спільні співбесіди з керівниками підприємств та з фізичними особами – підприємцями. На цих зустрічах обговорювалися питання виявлення фактів порушення прав найманих працівників та допуску до роботи найманих працівників без оформлення трудових відносин. За результатами співбесід у 7 суб’єктів господарювання – платників податку легалізована праця 5 осіб, інформує Кропивницьке управління ГУ ДФС у Кіровоградській області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!