Подбайте про безпеку найцінніших речей

15.01.19, 14:00

Морози та сніг нагадали усім про новорічно-різдвяні свята та можливість скористатися вихідними для відпочинку. І зовсім не важливо, як і де ми плануємо зустріти новий рік - у теплих краях чи на гірськолижних курортах, маємо добре подбати про безпеку та схоронність найцінніших речей: важливих паперів, документів, прикрас, грошей тощо, які залишаються вдома.

ПриватБанк рекомендує жителям Кіровоградщини довіритись професіоналам та передати всі клопоти щодо зберігання цінностей у банківських сейфових скриньках, і не лише під час відпусток. Послугами депозитарію можна скористатись не лише у Кропивницькому: у регіональному управлінні (вул. Преображенська, 26/70), відділенні «Богдана Хмельницького» (вул. Преображенська, 2), відділенні «Перспективному» (вул. В. Перспективна, 8) та у VIP-центрі (вул. 50 років Жовтня, 1а). Сейфовими скриньками обладнані також відділення №40, що у м. Світловодську (вул. Героїв України, 58) та у Олександрійському відділенні (пр-т Соборний, 122).

«Цього року ми оновили та розширили депозитарій, який знаходиться у головному відділенні Кіровоградської філії ПриватБанку, що по вул. Преображенській, 26/70, збільшивши кількість скриньок та підвищивши ступінь захисту, - повідомила Олена Гаврилюк, керівник напрямку обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Нові сейфи сертифіковані відповідно до вимог європейських стандартів безпеки, заведені нові ключі доступу. Кожна сейфова скринька має два замки, які відкриваються при одночасному повороті двох ключів, один з яких знаходиться у клієнта, а інший - у банкіра. Система двох ключів гарантує збереження майна у випадку крадіжки чи втрати ключа від скриньки».

Клієнти мають можливість обирати розмір сейфу залежно від обсягу майна, термін його оренди та довірених осіб, які можуть мати право доступу. А тристоронній договір оренди надасть доступ до сейфу лише спільно із партнером. Вартість оренди сейфу залежить від терміну, а також розміру скриньки.

Навіть якщо будинок обладнано сейфом, ніхто не може гарантувати повну безпеку речей, які будуть в ньому зберігатися. Адже домашні сейфи не захищені від злому або крадіжки, а пожежа чи погодні катаклізми здатні назавжди знищити чи пошкодити найцінніше. ПриватБанк забезпечить повну схоронність майна і гарантує таємницю відомостей про клієнта і про проведені операції з сейфом.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!