​Неля Желамська – менторка програми «Голоси Громад»

22.01.19, 14:00
Менторка Неля Желамська
Менторка Неля Желамська

Шістнадцять учасників та учасниць менторської програми "Голоси громад" проходять цими зимовими місяцями коучинг у відомих і популярних менторів - медійників, викладачів, експертів.

Коучінг відбувається у рамках проекту, що його втілює громадська організація «Прес-клуб реформ» у Кіровоградській, Полтавській та Дніпропетровській областях завдяки щедрій підтримці американського народу у вигляді гранту від Посольства США в Україні. Кожен учасник та учасниця готують медіа-проекти, якими поділяться під час фінальної школи у лютому місяці.

Менторка Неля Желамська поділилася з нами першими результатами чотирьох учасників та учасниць, які проходять коучінг саме у неї.

- Учасник проекту Олександр Шуляк під час бесід зі мною обговорив алгоритм і рекомендації щодо ефективної розкрутки створеної ним сторінки, почав працювати, - розповідає менторка.

За її словами, виявлені певні труднощі, зокрема, відсутність практики написання текстів, тож цьому треба довчитися, а також велика кількість пере-постів на сторінці і відсутність плану/системи у викладенні. Пані Неля підготувала для учасника проекту контент-план на два тижні, як зразок-путівник.

- Учасниця проекту Алла Сіра у процесі менторська змінила поставлені задачі і наразі перебуває у процесі апгрейду свого медіа-проекту, - розповідає менторка. За її словами, інша учасниця Ольга Зима ефективно рухається у рамках менторства - має чітку задачу, а також отримала ввідні. Четвертий учасник проекту - Володимир Вященко, - наразі формулює ідею власного медіа-проекту.

Нагадаємо, що метою проекту «Голоси Громад» є сприяння розвитку свободи преси, а також підвищення активності місцевих спільнот в ході процесів децентралізації та удосконалення навичок місцевих журналістів, блогерів і медіа-активістів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!