"Наукова робота студентів: методичні поради та рекомендації”

26.01.19, 12:00

Друковане видання під такою назвою, що підготував к.е.н., доцент кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики Центральноукраїнського національного технічного університету Р.В. Яковенко, побачило світ на початку 2019 року.

У сучасних умовах найвагомішою роллю індивідуальної роботи студентів виступає їх діяльність у сфері наукового пошуку. Науково-дослідна робота студентів дедалі більше набуває свого виховного та світоглядного значення, особливо на тлі загальної пасивності молоді, суспільного падіння рівня культури та обізнаності. Крім виховної функції, наукова робота студентів сприяє підвищенню мотивації навчального процесу, змінює профорієнтаційні пріоритети особистості, примушує студентів поглянути на навчання з іншого боку.

Посібник містить методичні поради щодо організації та проведення наукової роботи студентів економічних та інженерно-технічних спеціальностей. Наведено загальні вимоги щодо оформлення результатів наукових досліджень, визначено принципи та етапи творчої взаємодії студентів з науковими керівниками.

Особливе місце у структурі посібника приділено орієнтовній тематиці наукових досліджень, яка спроможна розширити коло пізнання економічної теорії, міжнародних та глобальних економічних відносин, національної економіки та її державного регулювання, маркетингу тощо.

Підготовлена праця розрахована як на студентів, так і на викладачів, що здійснюють керівництво науковою роботою студентів. З посібником можна ознайомитись на кафедрі економічної теорії ЦНТУ.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!