​Я. Нова версія: Репортаж

07.02.19, 16:00

Проект «Я. Нова версія» втілює у життя творча група «Jane&Vika Creative Group». Відомий та популярний проект «Леді Єлисаветграду», що багато років тішив око мешканців міста у вигляді настінного календаря, перейшов у новий формат!

Перед новим роком дванадцять чарівних жінок нашого міста та області зібралися у затишній студії «Brow Bar», створеній Наталею Горбачовою, щоб примірити на себе нові образи та спробувати неймовірні стилі.

- Наша мета – не тільки зробити гарні знімки, але й провести певну арт-терапію, релаксацію, мотивувати до віднайдення внутрішніх ресурсів, перегляду цінностей, ідентичностей та, зрештою, познайомити між собою цікавих, яскравих і успішних леді нашого міста та області, - розповідає спів-авторка ідеї Вікторія Талашкевич.

Учасниці проекту попрацювали із чудовим портретистом – Максом Власенко, - почуваючись перед камерою вільно та розкуто, а також пройшли свого роду арт-терапію, беручи участь у пошуці і підборі образу та макіяжу. Чудовим моментом стала яскрава заключна вечірка для всіх учасниць проекту у ресторані «Сорренто».

Навесні проект продовжиться! Хочете взяти участь? Телефонуйте, записуйтесь (Вайбер, Телеграм): 066-328-40-48 – Жанна Січкарь та 050-321-39-19 – Вікторія Талашкевич. Шукайте більше фото в Інстаграм – за хештегом #яноваверсія



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!