Нова хвиля активностей із розвитку гендерної чутливості українських медіа

16.02.19, 14:00

Кіровоградський прес-клуб реформ продовжує партнерство із колегами на Волині у рамках розвитку гендерної чутливості українських медіа та формування недискримінаційного суспільства.

Уже в лютому за ініціативи Волинського прес-клубу у партнерстві з Гендерним центром Волинської області, стартує гендерний моніторинг друкованих та інтернет-видань 24 областей України.

На Кіровоградщині моніторинг проводитиме координаторка Кіровоградського прес-клубу реформ Вікторія Талашкевич.

- Дослідження має на меті простежити динаміку гендерної чутливості медіа (попередній моніторинг було проведено в 2017 році), а також аналіз редакційних політик регіональних медіа щодо наявності в них недискримінаційного компоненту, - розповідає Вікторія.

Крім цього, за її словами, проектом передбачено запровадження тематичних рубрик у 10 друкованих та інтернет-виданнях, проведення Гендерної медіа-школи, гендерних медіа-кав’ярень, конкурсу журналістських матеріалів і Гендерного медіа-форуму.

За всіма новинами стежте на сайті Волинського прес-клубу, а також у мережі Facebook Проект «Гендерночутливий простір сучасної журналістики» виконується Волинським прес-клубом, Гендерним центром Волинської області та Незалежною громадською мережею прес-клубів України за підтримки проекту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!