​Кропивницький бігав з нагоди Міжнародного жіночого дня

10.03.19, 14:00

Поки хтось на восьме березня чекав каву у постіль, біля обласного центру дитячої та юнацької творчості зібрались дівчата і хлопці, які вирішили провести це свято активно і долучитись до забігу гендерної рівності! Всі присутні мали пов’язки-баффи фіолетового кольору – кольору Міжнародного дня, він демонстрував єдність і співробітництво між статями.

До створення такого оригінального та спортивного свята доклали зусиль очільник бігового клубу КроРанКлаб – Іван Поліщук, тренер клубу – Станіслав Зелінський, працівники Кіровоградського обласного ЦДЮТ на чолі з директором Ганною Сурковою, Молодіжна громадська організація «Центр», представниця Комітету з гендеру та Корпусу Миру в Україні – Крістіна Стоул, волонтер Корпусу та працівник Центру – Джозеф Хеллер.

Розпочалось все з розминки, яку провела керівниця авторської фітнес студії «Нова — Я», персональна тренерка та інструкторка групових програм – Жанна Васильковська. Після руханки усі взяли участь у спільному фановому забізі на 2 км.

Після забігу на учасників чекали смаколики, чай, кава і розваги: конкурси, реп-батл, гра «Хто зверху» та флешмоб від культоргів і ведучих Кіровоградського обласного ЦДЮТ - Олени Короткої та Сергія Ільїна.

Дарував свої пісні всім присутнім відомий у Кропивницькому співак – Сергій Соколовський. Окрім цього було проведено розіграш від спонсорів забігу. Переможці отримали місячний абонемент від «FightBaza» та подарунки від туристичної агенції «ТРІОТУР».

- На забіг прийшло близько 50 чоловік, і ми були дуже раді, що до нього долучилось так багато людей різного віку, статті, приходили цілі сім’ї і багато активної малечі!А ми ще раз вітаємо усіх жінок, дівчат, дівчаток зі святом! Будьте здоровими, активними, спортивними, веселими і нехай завжди з вами будуть поруч радість, щастя та гарний настрій!, - пише Олександра Крикун, фахівчиня із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!