19 млн доларів витратили на нові автор ​у Кропивницькому з початку року

22.07.19, 10:00

У першому півріччі в Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 650 нових автомобілів. На покупку цих машин витратили $19 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault– зареєстрували 133 авто цього бренду на суму $2,2 млн. Також попитом користувалися Toyota і Volkswagen– повідомляє аналітичний відділ сайту RST.ua.

Серед компактних машин жителі Кропивницького та області найчастіше купували Hyundaii10. У B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярнішою моделлю у C-класі виявився Renault Logan. Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. У класі E найбільше продажів отримала Toyota Camry. У F-класі бестселером був MercedesS-Class. Серед позашляховиків лідером продажів став кросовер RenaultDuster.

Загалом, у першому півріччі в Україні зареєстрували 38 тис нових автомобілів. На покупку цих машин витратили $1,3 млрд. Найбільше нових автомобілів купили у столиці. У січні-червні цього року кияни придбали 15 тис авто на суму 500 млн.

Нагадаємо, у першому кварталі 2019 року в Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 300 нових автомобілів на суму $9 млн.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!