Велосипедисти Кропивницького збирають кошти, щоб купити тандем і катати слабозорих людей

02.10.19, 16:00

Велосипед - це транспорт, який має бути доступним кожній людині. Незалежно від того, чи може вона сама крутити педалі. У цьому переконані активісти спільноти «Велокроп», які планують купити і відремонтувати велосипед-тандем (велосипед для двох) і катати на ньому слабозорих людей, людей з інвалідністю та людей, які з різних причин не можуть самі їхати на велосипеді.

Сьогодні біля кафе "Kex Bar", де чудова велопарковка, журналісти пили американо і дізнавалися про проект від його ініціатора - Андрія Паливоди. Також на зустрічі були Людмила Шукрута, очільниця громадської організації «Серце матері», та Ірина Казанцева, голова обласної організації «УТОС», чиї підопічні стануть одними із перших пасажирів проекту "Вело для кожного".

Чому пили американо? Бо ідея такого проекту виникла за прикладом велосипедистів із Нью-Йорка, які катають слабозорих людей, даючи їм відчуття, руху, енергії, вітру, простору. На зустрічі можна було прокататися на тандемі, який планує придбати спільнота велосипедистів.

Кошти на купівлю та ремонт велосипеда збиратимуть всім містом - за рахунок внесків небайдужих людей. Долучайтеся до збору пожертв - нам треба зібрати 6000 грн.: три тисячі на купівлю та три тисячі на ремонт і тюнінг!

Реквізити картки:
4149629382390847
Отримувачка: Литвинова Ольга
Приєднуйтесь до доброї справи!

Авторка фото - Катерина Колєва




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!