​Гендерний вплив на розробку програм, що фінансуються з місцевого бюджету

29.10.19, 18:00

«Гендерний портрет міста Кропивницького міститиме вичерпну інформацію про всі галузі життєдіяльності містян. При цьому використовувати його можна буде під час довгострокового планування, оскільки дослідження спиратиметься на вибірку 5-річних даних. Можна буде прослідкувати динаміку та тенденції розвитку певних галузей соціально-економічного життя», - повідомила сьогодні під час прес- конференції Алла Волошина, координаторка проекту «Європейська хартія рівності в дії».

В ході виступу вона наголосила, що планування програм соціально-економічного розвитку територіальної громади міста Кропивницького станом на зараз враховується показник «населення». Але усі ми – це жінки і чоловіки, хлопчики та дівчатка певного віку. Ми маємо свої потреби у розвитку творчих здібностей, підтримці здоров’я, включеності у економічне життя тощо. Саме тому для того, щоби громада розвивалася якнайефективніше важливо мати об’єктивну картину у гендерному розрізі.

Алла Волошина повідомила про те, що уже під час реалізації проекту були направлені інформаційні запити до інстанцій різного рівня. Інформація по мірі надходження буде аналізуватися в експертному середовищі та оприлюднюватися.

Захід відбувся за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, яке підтримало спільну діяльність Асоціації міст України (АМУ) та проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!