Нових авто на п'ять мільйонів доларів купили ​у Кропивницькому в листопаді

13.12.19, 18:00

Минулого місяця у Кропивницькому та Кіровоградській області придбали понад 180 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $30 тис.

Сума витрат у листопаді в регіоні склала $5 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault, яких зареєстрували 47 авто на суму $800 тис. Також попитом користувалися Toyota і Skoda, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед авто В-класу жителі Кіровоградщини найчастіше купували Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Fiat Tipo. Універсал Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу була Toyota Camry. Поміж позашляховиків найбільше продажів отримав кросовер Renault Duster, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.

Загалом, у листопаді українці придбали 8,5 тис нових автомобілів на суму $270 млн. Порівняно з листопадом минулого року продажі виросли на 20%. Серед цих авто були й «люксові» авто. Так, українці придбали два Mercedes S-Class Maybach по $240 тис, два Bentley Bentayga по $300 тис і три Rolls Royce Cullinan по $450 тис.

Нагадаємо, у жовтні у Кропивницькому та Кіровоградській області придбали понад 200 нових автомобілів. Це на 25% більше проти жовтня минулого року.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!