​Майбутні консультанти роботодавців вчилися будувати ефективне партнерство

18.12.19, 18:00

У Кіровоградському обласному центрі зайнятості, у рамках впровадження інституту консультанта роботодавця, пройшли тренінги для фахівців центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості, які виконуватимуть функції консультанта роботодавця.

«Головним завданням консультанта роботодавця є взаємодія з роботодавцями щодо добору їм необхідних працівників, зокрема, максимальне задоволення індивідуальних потреб кожного роботодавця у залежності від особливостей галузі та специфіки підприємства», – такими словами розпочала роботу тренінгу начальник відділу організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості Наталія Борисова.

Новим підходам у наданні послуг роботодавцям присутніх навчали Н. Борисова та фахівчиня з питань зайнятості відділу організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості Ірина Майстерюк.

За допомогою рольових ігор у групах, різнопланових вправ та ситуаційних завдань, учасники тренінгу вчилися налагоджувати контакти з роботодавцями та відпрацьовували навички ділового спілкування для залучення їх до ефективного партнерства.

Також, за допомогою різноманітних вправ, учасники тренінгу відпрацьовували алгоритм дій консультанта роботодавця, який сприятиме підвищенню іміджу служби зайнятості та спонукатиме роботодавця до співпраці.

Крім того, учасникам тренінгу було запропоновано взяти участь у командній грі «Намалюй слона». Завдання передбачало виявлення лідерських якостей учасників та навчання їх працювати в команді. Присутні повинні були вислухати один одного, обговорити та домовитись про план дій. Виявилось, що успішний лідер повинен не тільки генерувати ідеї та робити все для їхнього втілення, а й дослухатись до думок усіх членів команди.

Слід зазначити, що тренінг є важливою складовою підвищення фахівцями служби зайнятості, у першу чергу, власної професійної компетенції з урахуванням осучаснення методів і прийомів співпраці з роботодавцями, а також оволодіння навичками ефективної комунікації з клієнтами, повідомляє Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!