Мерія Кропивницького хоче створити туристичний веб-портал

24.01.20, 12:00

Як розповів заступник міського голови Андрій Паливода під час презентації програми розвитку туристичної галузі Кропивницького на 2020-2023 роки, створюватиме туристичний портал відома кропивницька IT-компанія «ONIX-System».

На зустріч, присвячену презентації концепту порталу , були запрошені і представники та представниці Клубу рестораторів. Зокрема, Володимир Кравчук, власник кафе "Зефір" та "Ваніль", екс-президент Клубу розповідає, що йшлося про розвиток туризму та привабливості міста, а рестораторів, готельєрів і крафтового виробників запросили для внесення пропозицій та розвитку спільної діяльності, спрямованої на популяризацію Кропивницького.

Сайт планується
створити за кошти гранту (безповоротня фінансова допомога) від "Українського Культурного Фонду", якщо проект, поданий владою Кропивницького, виграє на конкурсі. На сайті можна буде дізнатися про туристичні об’єкти міста, готелі та мотелі, кафе та ресторани, про культурні заходи. Сайт буде містити путівники містом, інформацію про те, як можна дістатися до Кропивницького з інших куточків країни та іншу цікаву для туристів інформацію. Клуб рестораторів також долучиться до наповнення сайту інформацією.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!