Point: Місце зустрічі змінити не можна

11.02.20, 10:00

П’ять популярних кафе і ресторацій нашого міста зробили у новому році шикарний подарунок городянам – спільну карткову дисконтну програму, яка називається « Point: Friends Club» (дослівно з англійської «Пункт: Клуб друзів»).

Правда ж усі ми любимо отримувати знижки, кешбеки та інші приємності? Особливо, коли мова йде про відвідування класних закладів. Тоді пластикова картка у гаманці діє як чарівна паличка, що перетворює відвідування улюбленого кафе на ще більш захоплюючий процес! Але більшість людей мають наразі так багато карток, що це просто нервує! Гаманець не закривається, у бардачку автомобіля валяються три десятки карток, але коли вони потрібні, їх ніколи нема під рукою! Вирішити цю проблему взялися власники п’яти ресторацій нашого міста.

- Ідея створення дисконтного клубу виникла із місії нашої компанії, - розповідає бренд-шеф Володимир Овчинніков . – Ми прагнемо розвивати гастро-культуру обласного центру, запрошувати мешканців та гостей міста проводити їхній вільний час у дійсно якісних кафе та ресторанах. Сьогодні ми зібрали гідну команду, яка може якісно втілити перший дисконтний мега-проект у Кропивицькому

Віднині, завітавши у «Scorini», «Пельмені та Вареники», «Шалений Патрик» чи «Ресторацію Кропивницьких», а також замовляючи доставку у «KropPizza», пам’ятайте скористатися перевагами бонусної програми «POINT». По-перше, ви будете заощаджувати гроші для наступних покупок у всіх згаданих закладах. По-друге, ви станете частиною спільноти позитивних і активних людей, що полюбляють весело відпочивати та смакувати життя повною мірою!

Для всіх учасників та учасниць клубу «POINT» є початковий кешбек у розмірі 5%, і його поступово можна підвищити до максимального кешбеку у розмірі 10%. Як збільшується кешбек? За кожні витрачені 3000 гривень ви отримуєте +1% у закладах дружнього клубу «POINT».

- Зараз ми завершуємо створення веб-сайту та мобільного додатку, яким зможуть скористатися ті, хто вже звик до новітніх технологій у ресторанній сфері, - пояснює бренд-шеф Володимир Овчинніков, - Але пластикова картка – це символ, який людина матиме у гаманці, і який нагадуватиме їй про приємні смачні моменти, проведені у колі друзів.


Бренд-шеф Володимир Овчинніков
Бренд-шеф Володимир Овчинніков
Як отримати картку, запитаєте ви. Немає нічого простішого! Потрібно всього-на-всього відвідати будь-який із перерахованих закладів, запитати в офіціанта картку і сплатити 5 гривень внеску. Далі ви зручно сідаєте за столик та відповідаєте письмово на кілька простих коротких запитань. Заповнену анкету повертаєте офіціанту – і відтепер Ви власник карти кешбеку та збираєте КROPи на власний рахунок (1 KROP = 1 гривня). І не просто збираєте, а можете розраховуватися накопиченими балами!

До речі, найближча нагода скористатися карткою, це відсвяткувати у мережі закладів «POINT», це святкування з нагоди Дня Святого Валентина.

- Ми плануємо створити красиву фотозону у ресторані «Scorini» та відразу друкувати світлини на пам’ять нашим гостям 14-го лютого. Також будуть подарункові сертифікати на вино, плануємо тематичні вечірки у «Шаленому Патрику», а гості «Ресторації Кропивницьких» зможуть загадати романтичні бажання у чарівних локаціях, - анонсує керівниця відділу маркетинга Анастасія Гліжинська. За її словами, доставка їжі «KropPizza» запропонує клієнтам смачний сет для романтичної вечері із подарунками.

Керівниця відділу маркетинга Анастасія Гліжинська
Керівниця відділу маркетинга Анастасія Гліжинська
Повертаючись до деталей користування карткою «POINT», зауважте, що оплата бонусами доступна наразі у трьох закладах – «Scorini», «Шалений Патрик» та «Ресторація Кропивницьких» (поки що коштами кешбеку не можна розрахуватися у «Пельмені та Вареники»). Також оплата бонусами з картки не розповсюджується на вартість доставки сервісу «Містер АМ», але якщо ви самі завітаєте до «KropPizza» та заберете замовлення, то бонуси працюють! Також для смачного кафе «Пельмені та Вареники» діють окремі умови - користувач карти отримує фіксовану моментальну знижку в розмірі 5%, а сума, витрачена у даному закладі, не накопичується на загальній карті.

- З початку року вже більше тисячі людей долучилися до програми «POINT», і ми бачимо, що люди отримують вигоду і задоволення від використання картки, - розповідає бренд-шеф Володимир Овчинніков. – Ми бачимо, що люди снідають у смачному кафе «Пельмені та Вареники», обідають у «Scorini», вечеряти йдуть у «Ресторацію Кропивницьких», а нічні вечірки відвідують у «Шаленому Патрику». Це дійсно надихає, і до кінця року ми плануємо збільшити цю спільноту до п’ятнадцяти тисяч гостей!

Наостанку розповімо про найприємніше. Згадайте на хвильку, коли у Вас день народження, посміхніться, і поставте собі у календарі нагадування обов’язково завітати до мережі «POINT». Адже день народження з цією картою стає ще веселішим, бо з нагоди свята діє посиленний кешбек у розмірі 20% (з фактичної дати настання дня народження да протягом 6 днів після нього.

- Нинішнє розмаїття кафе та ресторанів у Кропивницькому дозволяє людям обирати найкращі локації та найвигідніші для себе умови. Розуміючи це, наша мережа закладів пропонує гостям не тільки якісний сервіс, але й зручну, просту і зрозумілу форму отримання кешбеку та знижок, - пояснює керівниця відділу маркетинга Анастасія Гліжинська. Вона пропонує всім бажаючи слідкувати за новинами і анонсами програми «POINT» на спеціальному YouTube-каналі.

Шукайте себе у роликах-звітах з вечірок та акцій, а також приєднуйтесь до спільноти «POINT»!



Комментарии

Татьяна Посевкина12 февраля 2020 23:21
1
Очень классная идея!
Молодцы,что стараетесь для своих гостей!!!!
удачи Вам и поскорее набирайте 15 000, я в вас верю....!!!!
действиетльно,лучшие из лучших в Кропивницком, рекомендую эти заведения всем знакомым!
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!