​Чиновники у Малій Висці перерахували частину заробітку медикам

02.04.20, 13:27

Працівники апарату Маловисківської міська рада ухвалили рішення перерахувати частину свого заробітку за березень медикам інфекційного відділення ЦРЛ. Ініціатива виникла з огляду на загальну ситуацію в країні. Однак, діяти почали не стандартно, - таку інформацію розміщено на сторінці Кіровоградського регіонального відділення АМУ.

«Ми перераховуємо гроші не в фонди чи на лікарню, а конкретно медперсоналу, який працює у інфекційному відділені. Поки на державному рівні ухвалюють різного роду стратегічні рішення, ми маємо подбати про медиків і їх родини, про людей які живуть поряд з нами і на яких всі ми покладаємо основну надію в період пандемії», - зазначив Юрій Гульдас, голова Маловисківської міської ради.

Окремо, з бюджету громади було виділено більше 53 тисячі гривень на першочергові потреби інфекційного відділення ЦРЛ (інвентарю, дезінфекторів та засобів індивідуального захисту для медиків).

Водночас в громаді активізували волонтерський рух. Маловисківська міська рада оголосила про створення волонтерського штабу для допомоги жителям громади в умовах карантинних заходів. Про готовність надати допомогу вже повідомили десятки маловищан та жителів сільських населених пунктів ОТГ.

«Ми, працівники міської ради, розцінюємо таку ініціативу як зрілість громади до партнерства з владою та прояв милосердя та вищих людських якостей», - йдеться у повідомлені на сайті громади.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!