​В громаді на Кіровоградщині безкоштовно роздавали маски

20.04.20, 10:00

Від самого початку карантину за ініціативи міського голови Валерія Сніжка та підтримки волонтерів у Бобринецькій ОТГ розпочалось виготовлення масок для індивідуального захисту для потреб населення. Кошти на закупку матеріалів надав міський голова, працівники міської ради та небайдужі жителі громади, йдеться у повідомлені на сторінці Кіроворасдького РВ Асоціації міст України.

«Загалом, було виготовлено та розповсюджено більше двох тисяч масок. Їх шили маски волонтерки громади, студентки Університету срібного віку та слухачки Гендерно-ресурсного центру, працівники установ та організацій ради. В першу чергу, масками забезпечили поліцейських громади, працівників місцевої ДСНС, соціальних служби та інших установ міськради, які забезпечують життєдіяльність громади», - розповіла Людмила Кривошея, заступник Бобринецького міського голови з соціально-гуманітарних питань.

Останню партію масок, а це більше 400 масок, роздали безкоштовно мешканцям міста та району у середмісті минулої п’ятниці. Пріоритетною категорією були пенсіонери, які найбільш вразливі та незахищені від вірусу, також безкоштовно отримали маску та продезінфікували руки жителі району, та ті люди, які були без маски.

Потурбувались в громаді і про медиків первинної ланки. Працівники міської ради за власні кошти, більше 8,5 тисяч, придбали захисні респіратори «buck-3 film medical filter ffp3» для медиків Бобринеччини.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!