​ПриватБанк впроваджує антикризові програми підтримки малого бізнесу

29.04.20, 14:00

ПриватБанк впроваджує нові антикризові програми фінансування малого бізнесу у 2020 році, у тому числі в рамках держпрограми «Доступні кредити 5-7-9%». Про це повідомив керівник напрямку "МСБ" ПриватБанку Сергій Клюєв. За попередніми оцінками ПриватБанку, розглянути фінансування за антикризовими програмами банк зможе щодо не менше ніж 50 000 компаній та підприємців малого і середнього бізнесу, яких він обслуговує.


В тому числі це стосується програми рефінансування вже виданих кредитів на розвиток малого бізнесу, а також пільгового фінансування оборотного капіталу для підприємств медичного та аграрного сектора. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку онлайн на спеціальній сторінці сайту банку. Нагадаємо, що в березні ПриватБанк розпочав програму надання кредитних канікул клієнтам малого та середнього бізнесу - відстрочення платежів за кредитами до кінця липня надано більш ніж 5 тисячам клієнтів МСБ.


За даними дослідження банківського ринку України, проведеного GFK Україна, сьогодні послугами ПриватБанку користуються 64% українських компаній і 74% вітчизняних підприємців. Відкрити рахунок корпоративного клієнта або підприємця в ПриватБанку можна онлайн на сайті pb.ua/start



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!