Перспективний план області передбачає створення 48 ОТГ на території Кіровоградщини

15.05.20, 14:25

Затверджений перспективний план області передбачає створення 48 ОТГ на території Кіровоградщини, - йдеться у повідомленні на сторінці Кіровоградського РВ АМУ .

Під час затвердження документу Кабінет міністрів України за результатами узгоджувальної процедури не врахував три запропонованих Кіровоградським РВ АМУ пропозиції.

«Так, у Новоархангельському районі було запропоновано створення трьох ОТГ (Новоархангельської, Надлацької та Підвисоцької), натомість затверджено об’єднання в форматі «один район - одна громада». В такому ж форматі було затверджено Новомиргородську громаду, замість запропонованих АМУ трьох ОТГ на території району», - зазначає консультантка з правових питань Кіровоградського РВ АМУ Вікторія Нижник.

Не підтримав КМУ і пропозицію передбачити Микільську територіальну громаду у складі Світловодської міської ОТГ. Натомість у Світловодському районі передбачає Великоандрусівську ОТГ у складі Великоандрусівської, Глинської, Григорівської, Захарівської, Іванівської, Подорожненської, Федірківської сільських рад та Світловодську громаду, до складу якої увійдуть території Світловодської, Власівської, Великоскелівської, Миронівської, Озерської та Павлівської рад.

За пропозицією АМУ у Бобринецькому районі, відповідно до документу, планується 3 ОТГ: Бобринецька, Витязівська, Кетрисанівська.

У Гайворонському районі, за наполяганням АМУ затверджено 2 ОТГ: Гайворонська та Заваллівська. В Голованіському районі 3 ОТГ: Голованівська, Побузька та Перегонівська.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!