​У Кропивницькому продажі нових авто впали на 46%

25.05.20, 14:00

У квітні у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 70 нових автомобілів. Це на 46% менше ніж в аналогічний період минулого року.

Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $2,3 млн без врахування вартості додаткового обладнання. Найпопулярнішою маркою було Renault, яких зареєстрували яких зареєстрували 19 авто на суму $280 тис. Також попитом користувалися Toyota і Nissan, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Бестселером на Кіровоградщині став седан Renault Logan. Крім нього були популярними RenaultSanderoі ToyotaLandCruiserPrado.

Серед зареєстрованих авто 46% – машини з дизельними моторами, а середній об’єм двигуна становив 2 тис сантиметрів кубічних.

Загалом у квітні в Україні зареєстрували майже 3,7 тис нових автомобілів на суму $120 млн. Це на 46% менше ніж в аналогічний період минулого року. Рекордсменом по падінню продажів стало Закарпаття. Там кількість реєстрацій нових автомобілів впала на 78%. Найменше карантин зачепив Волинь, де падіння продажів склало 13%.

Нагадаємо, у першому кварталі 2020 року у Кропивницькому та Кіровоградській області придбали 410 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $27 тис.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!