​Олександр Дануца очолив Кіровоградський осередок партії «Слуга Народу»

14.06.20, 12:00

Кіровоградську обласну організацію партії «Слуга Народу» очолив народний депутат Олександр Дануца, голова підкомітету з питань організації охорони громадської безпеки і порядку Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

Рішення про призначення пана Дануци керівником Кіровоградської обласної парторганізації ухвалили члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку. Його кандидатуру також затвердила Вища рада партії.

Олександр Дануца закінчив Кіровоградський державний технічний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій». Медіаменеджер, генеральний директор ТОВ «Прайм-Тайм», президент Благодійного фонду підтримки незалежної преси. У 2019 році керував Кіровоградським обласним штабом кандидата в Президенти України Володимира Зеленського.

«Дякую команді Президента за довіру! Ми разом пройшли складний шлях разом і ми зможемо зробити нашу країну кращою!», — сказав Олександр Дануца.

Членами ради Кіровоградської обласної партійної організації стали Микита Потураєв, Юрій Кузьбит, Ігор Мурдій, Богдан Торохтій, Олег Воронько та Олег Тарасов.

Голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко раніше підкреслив, що обласні осередки партії не є передвиборчими штабами і працюватимуть також і після місцевих виборів.

«Ще під час парламентської кампанії ми обіцяли встановити постійний зворотний зв’язок з громадянами. Для цього потрібні представництва партії. Наші обласні структурні утворення стануть постійно діючими осередками спілкування з мешканцями кожного регіону. Ми не «спускатимемо» готові рішення з Києва, а лише допомагатимемо місцевим мешканцям розвивати той чи інший регіон. Є проблема? Вирішимо це разом!» — пояснив Олександр Корнієнко.

Крім Кіровоградської області, відбулися конференції, під час яких призначили керівників Київської та Криворізької міських партійних організацій та керівників у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатська, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Нагадаємо, що політична партія «Слуга Народу» 21 липня 2019 року здобула перемогу на парламентських виборах і сформувала найбільшу в історії України фракцію у Верховній Раді, до якої нині входять 248 народних депутатів. Офіційна ідеологія партії — український центризм. Він передбачає пошук компромісу між різними групами населення, уникнення розколу країни за політичними, етнічними та мовними ознаками, відмову від лівого й правого екстремізму.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!